Obavijesti

Show

Komentari 11

Kraljičina pravila: Meghan je zabranila da nosi tijaru po želji

Kraljičina pravila: Meghan je zabranila da nosi tijaru po želji
13

Vojvotkinja je za svoje vjenčanje poželjela tijaru koja sadrži smaragde, ali su joj rekli da to ne može nositi zbog toga što zeleni kamen može biti iz Rusije, prenosi The Sun

VIDEO

Iako je od vjenčanja Meghan Markle (37) i princa Harryja (34) prošlo već pet mjeseci, tek sada su se otkrile neke 'tajne'. Kraljica Elizabeta II. (92) imala je ozbiljan razgovor sa svojim unukom oko svadbe i 'zahtjevne' nevjeste. Naime, mladoženja je prije velikog dana rekao osoblju 'što Meghan želi, to i dobije'. No, ispostavilo se da ipak to nije tako. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:07
Royal wedding

Vojvotkinja je tada poželjela tijaru koja sadrži smaragde, ali su joj rekli da to ne može nositi zbog toga što zeleni kamen može biti iz Rusije, prenosi The Sun. Tada je kraljica Elizabeta II. rekla da će Meghan nositi tijaru koju joj ona da. 

- Također, kraljica je pitala zašto će Meghan nositi veo na vjenčanju budući da joj je ovo drugi brak - tvrdi izvor. 

Royal wedding

Podrijetlo tijare se nije moglo utvrditi pa se, zbog sumnje da je ruska, Meghanina želja nije ostvarila. Nosila je tijaru kraljice Mary s dijamantima koju je naposljetku sama odabrala dok je bila u posjeti Buckinghamskoj palači. 

Royal Wedding

Sve do sada se nije znalo da upravo ta tijara zapravo nije njezin prvi odabir. Tada je Meghan svoj posjet kraljici i odabiru tijare opisala 'nevjerojatno nestvarnim'. 

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin