Obavijesti

Show

Komentari 17

Kreće JoomBoos Roadtrip! Pogodi tko je tajni YouTuber?

Kreće JoomBoos Roadtrip! Pogodi tko je tajni YouTuber?

Iz JoomBoos radionice dolazi novi opasni projekt, a doveli smo i pojačanje u obliku poznatog YouTubera! Javite nam u komentarima što mislite o kome se radi, registracija je dva klika blizu.

Ni preko ljeta JoomBoos YouTuberi ne lijenčare - zato se nadamo da ste spremni za veliku ljetnu avanturu! Ekipa će obilaziti hrvatsku obalu na JoomBoos Roadtripu, raditi meet upove i izazove koje ćete smisliti UPRAVO VI!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO


Na JoomBoos javnom chatu na Viberu možete pratiti sve njihove avanture, ali i odrediti ŠTO će raditi. Glasovanjem za određeni izazov možete ih natjerati da, primjerice, LayZ zavodi turistkinje s klasičnim upadima dalamtinskih 'galeba' ili da Gloria legne bez objašnjenja na tuđi ručnik...

Izazov im je postavila i Hrvatska turistička zajednica koja je prepoznala dobru ideju, i zadala našim YouTuberima da smisle ukusni JoomBoos koktel! Chat pronađi na dnu ekrana, pod opcijom public chat - klikni i zatim samo u tražilicu upiši JoomBoos. Razludi s glasanjem za izazove ;)

Ekipa će sve genijalne avanture snimati Noa Element H10le mobitelima kojeg možete nabaviti u Hangar18 trgovinama, a ideje za izazove, komentare i reakcije svakako označi s heštegom #joomboosroadtrip kako bismo te mogli lakše pronaći!

Ovako izgleda raspored JoomBoos Roadtripa:
12.7.-14.7. Pag, 'Fresh Island'
14.7.-17.7. Split, 'Ultra Festival' 
17.7. -18.7. Biograd na Moru 'Mirnovec Fun Park'


Svaki četvrtak u 12 sati od 13.7. do 17.8 ekskluzivno na JoomBoos kanalu možete pratiti nova videa s pustolovinama naših JoomBasa!

U JoomBoos mobilu, genijalnom Fiat Tipu koji je toliko prostran da cijela ekipa stane bez problema, sigurno ste primijetili i jedan hamburger! Osim što smo momentalno ogladnili, iskoristili smo ga da sakrijemo lice stranog YouTubera koji će nam se pridružiti na JoomBoos roadtripu.

Što mislite, o kome, se radi? Javite nam u komentarima što mislite o kome se radi, registracija je dva klika blizu :D

Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada