Obavijesti

Show

Komentari 12

Kreće lov na 200 tisuća kuna: 'Od rođenja se spreman za ovo'

Kreće lov na 200 tisuća kuna: 'Od rođenja se spreman za ovo'
22

SPREMA SE SPEKTAKL Ekipa 24sata razgovarala je sa svih dvanaest finalista sedme sezone showa 'Supertalent'. U drugima ne vide konkurenciju, a što bi s nagradom od 200 tisuća kuna - svi već znaju

VIDEO

Nakon osam audicijskih i četiri polufinalne emisije, Hrvatska će večeras dobiti pobjednika sedme sezone showa 'Supertalent'. U konkurenciju za prestižnu titulu ostalo je 12 najboljih, njih osam u polufinale poslala je publika, dok je četvero svoju ulaznicu za veliki finale dobilo od žirija. Ekipa 24sata razgovarala je sa svih 12 finalista... 

- Nisam očekivala prolazak u finale. Nadam se da će poruka pjesme koju sam napisala dodirnuti ljude, a pobjeda bi mi otvorila vrata u svijet glazbe. Od rođenja se pripremam za ovakav moment - priča nam pjevačica Stella Scholaja, koja boluje od mišićne atrofije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24pitanja stevie starr 02:43

- Nagradu bih potrošila na liječenje. Meni ostaje liječenje matičnim stanicama, koje po tretmanu koštaju 1000 eura, a meni ih treba 12 godišnje - iskreno je rekla Stella. 

MARKO SE BORI S BOLESTI

U finalu će joj konkurenciju praviti još troje pjevača. Tu je Omišanka čarobnoga glasa, Gabriela Braičić.

Finale 'Supertalenta': Tko vam je favorit od ovih 12 najboljih?
Finale 'Supertalenta': Tko vam je favorit od ovih 12 najboljih?

- Nemam tremu, ali me malo hvata nervoza. Pjevam svaki dan, moji ukućani su naviknuli na to, ali im znam i dosaditi. U 2020. godini voljela bih imati vlastiti koncert, a novac od nagrade potrošila bih na daljnji napredak - priča nam simpatična Gabriela.

 A svojim će glasom vrata do pobjede pokušati odškrinuti i Slovenac Damiano Roi. Kad se pojavio pred žirijem, nitko nije mogao vjerovati da on od glazbe ne može živjeti.

- Svi finalisti su po meni već pobjednici. Kad su me prozvali za prolazak u finale, nisam mogao sakriti emocije. Od audicijskog nastupa počeo sam dobivati poslovne ponude, a volio bih napraviti svoj album. Naravno, nadam se kako ću i početi više nastupati u Hrvatskoj - kaže nam Damiano, kojem će velika konkurencija biti mladi Marko Antolković.

Operni pjevač, nažalost, prije finala showa “zaradio” je bolest, te se nada kako će s njegovim glasom sve biti u najboljem redu za ponedjeljak.

- Taman kad pripreme trebaju ići punom parom, ostajem bez glasa, otkazujem koncerte jer ton ne izlazi, izrazito neugodna situacija. Nikad mi se nešto takvo nije desilo - kaže Marko, koji već zna i na što bi potrošio nagradu.

OBOŽAVAM MAJU ŠUPUT

- Dio bi otišao na pjevački seminar, kupio bih auto, a nešto bih dao u humanitarne svrhe - kaže nam Marko. Ali neće samo pjevači zasjati na pozornici večeras. Tu je i pregršt drugih talenata. 

- Prijatelji mi se dive i čestitaju mi. Neki čak i traže autogram. Za finale sam se pripremao tjedan dana, a omiljeni član žirija mi je Maja Šuput. Za finale sam pripremio nešto novo - rekao nam je hulahoper Matej Mateković.

A osim hula-hopa i malog Mateja, svoje će akrobacije u twirlingu pokazati iznimno talentirani Benjamin Iličić

'Nisu vjerovali da ću uspjeti jer sam iz Slovenije, pogriješili su'
'Nisu vjerovali da ću uspjeti jer sam iz Slovenije, pogriješili su'

- Još ne vjerujem da sam u finalu. Ovo nam je zadnja emisija i zadnja prilika da se prikažemo u najboljem svjetlu - kaže nam Benjamin, koji također zna što bi napravio s nagradom od 200.000 kuna.

- Počastio bih sve koji su zaslužni za moj uspjeh, a nekamo bih volio i otputovati - kaže twirler. Tu su i tri brojčano najveće točke. Transform crew oduševio je sve svojim plesom, kao i skupina Step’n’Jazz, dok su se pjesmom i obradom Queena proslavili mladi Varaždinci iz dječjeg zbora.

- Vježbamo svaki dan po nekoliko sati. Ne razmišljamo o nagradi, samo vježbamo da bismo se prikazali u što boljem svjetlu - poručili su nam Varaždinci.

- Ako pobijedimo u ‘Supertalentu’, nagradu ćemo potrošiti na poboljšanje uvjeta u kojima radimo, kao i na daljnju edukaciju te na radionice i seminare. Često je za plesače važnije da su psihički spremni nego fizički - kažu nam talentirani steperi, kojima je vjerojatno najveća konkurencija genijalna skupina Transform crew, koja iza sebe već ima iskustvo nastupa u 'Supertalentu'. 

Oni koji pričaju da pjevanje nije talent imaju krivo mišljenje...
Oni koji pričaju da pjevanje nije talent imaju krivo mišljenje...

- Dokazali smo svima da izvrsno radimo, a iza nas je jako puno napornih treninga - kažu iz skupine. 

Za kraj smo ostavili tri stranca. Stevie Starr vjerojatno će progutati nešto neviđeno, Hayford Okine kaže nam kako se nada da će pobijediti i onda tim novcem otvoriti cirkus, a Slovenke Duo Kamikazete najavljuju spektakl u finalnoj emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao