Obavijesti

Show

Komentari 15

Kris Jenner je obrisala ovu fotku Kim i svoje unuke nedugo nakon objave, vidite li vi zašto?

Kris Jenner je obrisala ovu fotku Kim i svoje unuke nedugo nakon objave, vidite li vi zašto?
3

Već je poznato da članice klana Kardashian-Jenner koriste razne alate za uređivanje fotografija, a u zadnje vrijeme najčešće se piše o Khloe Kardashian, koja je potpuno pretjerala u Photoshopu, pa ju čak i javno sprdaju

VIDEO

Kris Jenner (66) je s Instagrama izbrisala rođendansku čestitku unuci Chicago (4) jer je objavila neuređenu sliku svoje kćeri Kim Kardashian (41).

Pokretanje videa...

Skandali u Kardashian obitelji 01:11

- Sretan rođendan mojoj prekrasnoj unuci Chicago! Imaš najslađi duh i uvijek imaš najslađi mali osmijeh na licu s najmekšim glasićem i tvoj dragocjeni smijeh svijetli gdje god da dođeš. Ti si tako nevjerojatna sestra, kći, unuka, sestrična i nećakinja i ne mogu vjerovati da već imaš četiri godine! Donosiš nam toliko radosti i sreće svaki dan. Volim te puno, Chi Chi! Neka ti ovo bude najčarobniji dan - napisala je Kris.

Na Instagramu je objavila niz fotografija uz dugu čestitku, a objava je brzo nestala, te je Kris brzo objavila nove slike s istim opisom. Screenshot obrisane objave uskoro se pojavio na Redditu i mnogi su komentirati ovaj potez. 

Mnogi su se složili da je objavu obrisala zato što je slučajno u njoj objavila neuređenu sliku svoj kćeri Kim, a zatim je objavila skroz drugu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Već je poznato da članice klana Kardashian-Jenner koriste razne alate za uređivanje fotografija, a u zadnje vrijeme često se piše o Khloe Kardashian (37) koja je pretjerala u photoshopu do te mjere da na fotografijama izgleda kao druga osoba, a na novoj fotografiji su joj prsti neobično dugi.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija u posljednje vrijeme je FaceApp koja automatski uređuje izgled lica. 

Kanye se u novoj pjesmi obrušio na novog Kiminog dečka Petea
Kanye se u novoj pjesmi obrušio na novog Kiminog dečka Petea

U Velikoj Britaniji pojavila se inicijativa da Instagram uvede logotip kojim će influenceri i kreatori biti obavezni potvrditi da su njihove fotografije uređene. Pokrenuo ju je bivši liječnik opće prakse doktor Luke Evans koji želi uvesti Zakon o digitalno promijenjenoj slici tijela jer smatra da će to pomoći u rješavanju sve većeg broja ljudi koji se bore s poremećajima u prehrani i problemima s tjelesnim samopouzdanjem.

 

- Influenceri na društvenim mrežama trebali bi biti obvezni prikazivati logotip na digitalno izmijenjenim fotografijama ljudi - izjavio je Evans.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...