Obavijesti

Show

Komentari 128

Kristen jede sladoled, stalno plače i danima se nije tuširala

Kristen jede sladoled, stalno plače i danima se nije tuširala
4

NEUTJEŠNA Mlada glumica shrvana je jer misli da je Robert Pattinson njena srodna duša te da ga je preljubom zauvijek izgubila. Tješi ju prijatelj producent

VIDEO

Nakon što se iselila iz doma kojeg je dijelila s Robertom Pattinsonom (26) u Los Angelesu, Kristen Stewart (22) boravi kod svog prijatelja, producenta Giovannija Agnellija. On joj je ponudio smještaj nakon što se saznalo za njenu aferu s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (41). 

Glumica je navodno prestravljena i previše se boji suočiti s javnosti pa zato uopće ne izlazi van.

- Kristen se ponaša kao tinejdžerica kojoj je slomljeno srce. Naprestano plače i ne želi ni sa kim razgovarati. Jako je prestrašena i posramljena, a uz to joj je i srce slomljeno. Tvrdi da istinski voli Roberta i da je on bio njena srodna duša, ali ona je uprskala i sada se boji da ga je zauvijek izgubila. Prilično je neutješna - rekao je izvor blizak glumici za Radar Online.

Toliko je depresivna da se već nekoliko dana nije tuširala, prala kosu ili presvlačila, a cijelo vrijeme se i prežderava sladoledom.

- Po cijele dane jede sladoled i leži uokolo u majici i kratkim hlačama. Uistinu želi vjerovati da može opet osvojiti Roberta, ali duboko u sebi ipak zna da više nema nade - odao je izvor. 

Ista internetska stranica tvrdi i kako se Robertu Pattinsonu uopće ne sviđa što je Kristen kod Giovannija Agnellija te ih je optužio da spavaju zajedno. Glumac je navodno izvan sebe nakon što se saznalo za preljub i njegovi prijatelji tvrde da ga nikad nisu vidjeli ovakvog. U međuvremenu, Agnelli je ustao u Kristeninu obranu i na Twitteru gdje je napisao da njena afera s redateljem uopće nije bila seksualna te je napao tabloide koji su se obrušili na mladu glumicu.

Rupert nije vidio suprugu otkad se saznalo za aferu

Redatelj filma 'Snjeguljica i lovac' također proživljava dramu nakon što se saznalo za aferu. Iako i dalje nosi vjenčani prsten, najnovija izvješća stranih medija govore kako suprugu Liberty Ross uopće nije vidio otkad se saznalo za preljub. 

Rubert Sanders i Liberty u braku su već sedam godina i imaju dvoje djece, a iako se činilo kako će uspjeti spasiti brak, sada stvari izgledaju malo drugačije. Ona je navodno toliko pogođena s njegovom izdajom da je nakon početnog šoka počela razmišljati kako dalje nastaviti sa životom i hoće li to biti s njim ili bez njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane