Obavijesti

Show

Komentari 53

Kristijan voli Jelenu Karleušu, a Lovro je rasplakao Huljića...

Kristijan voli Jelenu Karleušu, a Lovro  je rasplakao Huljića...
9

Mjesta je sve manje, a kandidati koji su već dobili svih pet podignutih stolaca dokaz su da je i ove sezone konkurencija vrlo jaka pa će za prolaz u sljedeću fazu natjecanja morati ponuditi 'cijeli paket'

VIDEO

U posljednjoj audicijskoj emisiji showa 'Zvijezde – ljetni hit' novih 12 kandidata lovilo je zadnju ulaznicu za ulazak u top deset. Nakon što je prošle subote sve prisutne iznenadio svojim nastupom u studiju, popularni splitski reper Vojko V ovaj tjedan zamijeniti će Đuru u njegovu vrućem stolcu. 

Dženana Manov (25) iz Sarajeva za svoj prvi nastup odabrala je zahtjevnu rock-baladu 'Crno i belo' makedonske glazbenice Kaliopi. 'Pa prekrasna je', komentirala je Nina tijekom nastupa. Dženana je za svoj nastup dobila pet podignutih stolaca.

- Meni je to bilo toliko dobro i lijepo da sam načas zaboravio da to pjeva Kaliopi - komentirao je Tonči, a Dženana je bila presretna svojim nastupom te je žiriju priznala da je imala tremu jer se čitav život bori s manjkom samopouzdanja i dosad nikad nije javno nastupila. 

Anita Nikić (43) profesorica je informatike koja se žiriju predstavila pjesmom grupe Magazin 'Svileni'.

- Dakle, ovo je dosad definitivno najspecifičniji nastup - ostao je bez riječi Tonči, a uz njega Aniti se podignuo i ostatak žirija. 

- Konstantno ste bili u krivu i konstantno ste furali svoj film - nadovezala se i Andrea. Anita je ipak bila zadovoljna svojim nastupom.

Kristijan Marolt (24) iz Zaprešića otpjevao je Tošinu 'Ledena' i zaradio četiri stolca, a dolje je ostao samo Vojko V.

- Imaš dobar glas, ali čini mi se da ti ova pjesma ne paše. Treba ti nešto žešće - opravdao je reper svoju odluku. S druge strane, Kristijan je apsolutno oduševio Andreu Andrassy kojoj se osim njegovog nastupa svidio i njegov styling.

 Andrea Kadić (18) iz Gundinaca kraj Slavonskog Broda žiri je izula iz cipela izvedbom zahtjevne pjesme Antonele Doko 'Onaj dan'.

- Pjeva američki, a dobro zvuči na hrvatskom - komentirao je pozitivno iznenađeni Grašo Tončiju tijekom njezinog nastupa.

- Ti si dokaz da smo mi mala zemlja s velikim talentima, svaka čast - bio je kratak Tonči nakon što je Andreu zamolio da otpjeva još neki refren a capella.

- Za mene osobno ti si apsolutno najbolji pjevač koji se pojavio ovdje… Ti si toliko zrela izvođačica, sad bi mogla ući u studio, snimiti album. Ne mogu doći sebi od ovolikog talentu - dodala je Nina. 

Goran Orešković (21) dolazi iz Delnica, a po struci je automehaničar. Najluđom stvari koju je dosad napravio smatra sudjelovanje u prvoj sezoni 'Zvijezda' koje ga je, kako kaže, promijenilo nabolje i potaknulo da radi na sebi. U ovogodišnju sezonu showa prijavila ga je sestra jer misli da je od prošle audicije jako napredovao. Goranov stariji brat svira gitaru pa s njim često i zapjeva.

- Ti si neiskusan pjevač koji se uhvatio u koštac s jednom velikom i legendarnom pjesmom. Stalno smo te čuli kroz Gibonnija, biraj pjesme koje ti bolje leže -  komentirao je Grašo njegov nastup.

Emilija Domić (18) iz Banja Luke odabrala je  hit 'Valerie' Amy Winehouse, a njezina impresivna izvedba oduševila je cijeli žiri i donijela joj pet stolaca. '

- Definitivno si specifična, na tvom se mjestu ne bih sramio, nego bi se još više razbacao po bini - kazao je Tonči.

Mateja Ištuk (20) za svoje prvo predstavljanje žiriju odabrala je hit omiljene grupe Backstreet Boysa 'I Want It That Way'. 

- Nije mi se svidjelo, bilo je nesigurno, možda te trema pojela - opravdao se reper, a s njim se složila i Nina. A unatoč tremi, i Tonči i Grašo pohvalili su njezinu boju glasa te muzikalnost.

Alen Vlahović (24) žiriju i publici otpjevao je vlastitu pjesmu 'Ludilo do zore',''Jesi li ti došao iz budućnosti i uzeo hit koji je Tonči već napravio?! Meni je ovo ljetni hit! Ti si kombinacija Gospodina Savršenog, Ivana Šarića i Petra Graše!'', oduševljena je bila Andrea. 

- Mi ovdje tražimo ljetni hit, ti ga imaš - nadovezala se Nina, no Tonči nije bio nimalo impresioniran.

- Meni je ovo 'old fashioned'… Ali dobio si odličnu reklamu, mislim da će se mnogim ljudima svidjeti ta pjesma - rekao je Tonči. 

Zagrepčanka Zrinka Čupić predstavila se pjesmom 'Well, Well, Well' pjevačice Duffy i zaradila četiri stolca.

- Malo me satralo, malo mi je bilo naporno - bio je kratak Tonči koji se podignuo pa spustio, dok je Grašo komentirao pogrešan izbor pjesme. Žiri je Zrinki ponudio da im otpjeva još koji refren, a ona ih je pjesmom 'Erdelezi' tek tada u potpunosti naježila.

 Ivan Gaberšek (27)otpjevao je pjesmu 'Mr. Brightside' grupe The Killers i podignuo Andreu čim je čula prvi ton. 

- Jako si zanimljiv i zabavan tip, sviđa mi se interpretacija. Izgledaš kao da si upravo dobio otkaz na poslu i došao si tu dati sve od sebe. Svaka čast! Ludilo - bio je zadovoljan Vojko. Ivan je za svoj nastup dobio svih 5 stolaca.

 Šejla Hujdur (23)iz Bugojna predstavila se pjesmom Bojane Stamenov 'Ceo svet je moj' i dobila pet stolaca.

- Kupila me improvizacija pred kraj pjesme, tu sam shvatila da znaš i možeš - dodala je Nina.

- Ti si sjajna pjevačica! Mislim da si festivalska pjevačica i samo si jedna muka više na mojim leđima - dodao je Tonči. 

Lovro Dokić (17) dolazi iz Zagreba. Iako je rođen bez lijeve podlaktice, nije dopustio da ga fizički hendikep sputava u ostvarenju njegovih snova i ciljeva. Lovro je danas uspješan hrvatski sportaš i paraolimpijac, a prošle je godine nastupio na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchangu, u disciplini alpsko skijanje, i tako postao naš najmlađi paraolimpijac u povijesti! Pjevao je pjesmu 'Ja sam rojen da mi bude lipo' i osvojio pet stolica. 

- Koliko si simpa to nije normalno. Ti si čudo. Sigurno si fenomenalni tip i ja bi se s tobom družila - rekla je Nina, a Tonči nije mogao komentirati jer su mu suze krenule same od sebe. 

 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti