Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
83 komentara

Kristina se časti štiklama: 'To si kupila prodajom mandarina?'

Ni hladnoća je ne može spriječiti u obavljanju posla. Kristina uživa u prodaji mandarina, a kupci joj dolaze sa svih strana. Dok drugima prodaje mandarine, sebe je počastila novim štiklama

Foto: Instagram/kolaž
83 komentara

Kristina Penava (20) iz Zagreba, svima poznatija kao Kristina Mandarina preko noći je postala popularna zahvaljujući tome što prodaje mandarine na štandu. Koliko je vjerna svom poslu, pokazuje činjenica kako ju ni ovi hladni dani ne sprječavaju da radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju svog štanda prepunog mandarina.

Foto: Instagram

- A vi ste mislili da samo muškarci kod mene kupuju - napisala je uz fotografiju časne sestre koja je došla u kupnju mandarina.

KRISTINA SE STESALA Ništa bez mandarina: Jede ih uz meso i sir, skinula je 20 kila

Čini se kako Penava dobro zarađuje, s obzirom na to da si je priuštila štikle marke Guess.

Foto: Instagram

'I sve je to od mandarina?' - upitao ju je jedan od njezinih pratitelja, no nije odgovorila.

SAMO U OGRTAČU Kristina Mandarina pozira bez grudnjaka: Imaš velike naočale

Kristina uživa u svom poslu, a kupci joj dolaze sa svih strana. Penava i sama voli mandarine, pa ih tako kombinira s različitim jelima. Jednom je prilikom na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima podijelila video snimku u kojoj pokazuje što se nalazi na njezinom meniju prilikom odlaska u jedan zagrebački restoran. Naime, Kristina uz pohani sir, meso i povrće kao dodatni prilog jede mandarine.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Kristina je nedavno priznala kako se, iako je danas vitka, nekoć borila s kilogramima. Njezini pratitelji pohvalili su je za iskrenost. 

- Da, bila sam buca mala. Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće - rekla je.

Foto: Privatni album

Iako su je iskrenost pohvalili, njezini je pratitelji često kritiziraju zbog oskudnih odjevnih kombinacija kojima prekriva samo 'škakljive' dijelove tijela, a mnogi se dotiču teme kako je Kristina povećala grudi te su rekli kako je 'čista plastika'.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Doduše, Kristina se pohvalila kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Video novih usnica objavila je na društvenoj mreži, a fanovima je poslala sočnu pusu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message