Show

Komentari 382

Kristina Mandarina pozira bez grudnjaka: Imaš velike naočale

Kristina Mandarina pozira bez grudnjaka: Imaš velike naočale

Neki su se dotaknuli teme kako je Kristina povećala grudi te rekli kako je 'čista plastika'. Inače, kad je Kristini bilo 19 godina, odlučila se na estetsku operaciju...

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina (20), 'zaradila' je slavu nakon što su je primijetili da prodaje mandarine na štandu. Na društvenim mrežama ubrzo je postala popularna, a svoje atribute često stavlja u prvi plan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovoga puta otišla je korak dalje, pa je pozirala bez grudnjaka. Odjenula je crni, svileni ogrtač s uzorkom cvjetova. Ogrtač je razgrnula kako bi u prvom planu bile bujne grudi, a na glavu je stavila sunčane naočale. 

Obožavatelji su nizali komentare oduševljenja na atraktivnu fotografiju koju je Kristina objavila.

- Gospe, kako su ti velike naočale - napisao je pratitelj, a drugi je dodao 'vidi mandarine'.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

Neki su se dotaknuli teme kako je Kristina povećala grudi te rekli kako je 'čista plastika'. Inače, kad je Kristini bilo 19 godina, odlučila se na estetsku operaciju. U usnama, kaže, nema silikon, nego filere. 

Otkako ih je povećala, redovito su joj grudi u prvom planu. Nedavno je također istaknula obline na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju u uskoj bijeloj majici na kojoj piše 'Za velike formate' i tako oduševila svoje pratitelje. Za doček Nove godine Kristina je odjenula bijelu haljinu s otvorenim leđima, a dekolte joj je bio do pupka. Tad je morala paziti kako se kreće i pleše da ne bi pokazala previše.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci