Show

Komentari 133

Krivi kut? Ella Dvornik pozirala s Alkom Vuicom i sinom, seksi haljina ipak otkrila previše...

Krivi kut? Ella Dvornik pozirala s Alkom Vuicom i sinom, seksi haljina ipak otkrila previše...

Vuica je Instagramu podijelila dvije fotke na kojima pozira u društvu sina Arijana i influenserice. Ella i Arijan bili su modno usklađeni dok je Alka na sebi imala široku haljinu s licem žene

Ella Dvornik (31) u utorak je plijenila pažnju u provokativnoj bijeloj haljini na crvenom tepihu u Zagrebu. Zbog dubokog izreza koji je na trenutke otkrivao i njezino međunožje, mnogi su se zapitali nosi li Ella gaćice. Iako je ona tvrdila da ih nosi, obožavatelji joj nisu povjerovali sve dok nije objavila videozapis i objasnila na koji način ih je sakrila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam gaće, ali sam lukava - napisala je pa objasnila: 

- Samo sam ih skupila naprijed i zavezala onom žicom koju dobiješ kad kupiš tost! Kreativna sam do jaja.

Influenserica je na društvenim mrežama podijelila niz fotki sa svečanog događaja. Pozirala je s pjevačicem Dinom Merlinom i pjevačicom Sarom Jovanović, poznatijom kao Sara Jo. No, oni nisu bili jedini s kojima se Ella družila. 

Pjevačica Alka Vuica je u četvrtak ujutro podijelila dvije fotke na kojima pozira u društvu sina Arijana i influenserice. Ella i Arijan bili su modno usklađeni dok je Alka na sebi imala široku haljinu veselih boja. 

Ella je pozirajući s pjevačicom i njezinim sinom stala u riskantnu pozu pa skoro pokazala više od očekivanog.

Ellin suprug Charles Pearce (44) sredinom svibnja napisao je podužu objavu u kojoj je objasnio da je opljačkan u Londonu zbog čega je ostao bez dokumenata bez kojih se ne može vratiti u Hrvatsku.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU TKO MI BOLJE KUHA?: 

Najčitaniji članci