Obavijesti

Show

Komentari 13

Kroz povijest: Slavne trudnice pozirale gole na naslovnicama

Kroz povijest: Slavne trudnice pozirale gole na naslovnicama
10

Demi Moore prva je trudnica koja je pozirala gola 1991., nakon nje učinile su to mnoge poznate zvijezde i tako nastavile trend sve do danas...

VIDEO

Američka glumica Demi Moore (56) fotografirala se gola 1991. kada je bila u sedmom mjesecu trudnoće s kćeri Scout (27) za američki magazin 'Vanity Fair'. Na sebi je imala je samo dijamantne naušnice i prsten. Naslovnica je tada izazvala puno kontroverze. Slavnu holivudsku glumicu su kritizirali rekavši da je to sramotno i groteskno no njoj to nije smetalo. 

Moore je 'ovjekovječila' slavna fotografkinja Annie Leibovitz (69) te joj je to jedan od najpoznatijih i najboljih radova.

- Osjećala sam se glamurozno, lijepo i slobodnije zbog svog tijela. Ne znam kako sam se više obiteljski mogla prikazati - rekla je glumica i dodala kako je njezino poziranje 'zdrava feministička izjava'. Prvotno Demi nije htjela objaviti sliku nego je pozirala za privatni album.

AFP

Moore je ovim potezom pokrenula novi trend te su se uskoro i druge poznate žene odlučile na to. 

Cindy Crawford (53) je nastavila trend pozirajući 1999. za naslovnicu 'W', a nakon samo mjesec dana je rodila sina Presleya

Monica Bellucci (54) je u obje svoje trudnoće pozirala gola i trudna za magazin 'Vanity Fair', 2004. i 2010. Također je bila na naslovnici s tek rođenom Leonie (8) koju je dobila s bivšim mužem, francuskim glumcem Vincentom Casselom (52). Nekadašnji supružnici imaju i kćer Devu (14). 

 

- Dozvoliti da te fotografiraju je način da upoznaš samu sebe - ispričala je Bellucci koja je posebno oduševila fanove ponovno 2010., poziravši u 45. godini. Tada se usporedila sa zrelom kruškom i istaknula da je nekoć bila depresivna. No s godinama je, kako kaže, postala savršeno zrela te slatka i sočna.  

Popularna pjevačica Britney Spears (37) pozirala je za 'Harper's Bazaar' u kolovozu 2006., kada je bila trudna s drugim sinom Jaydenom (12). 

Češki model Eva Herzigova pozirala je u veljači 2007., također za 'Vanity Fair', u donjem rublju.

Popularna pjevačica Christina Aguilera (38) u siječnju 2008. se pojavila na naslovnici 'Marie Claire', noseći sitnu kožnu jaknu i gaćice. Proslavila je također 2014. svoju drugu trudnoću i vijest da nosi curicu pojavivši se gola u 'V' magazinu. 'Odradila' je više fotografija, a na jednoj od njih je bila sa zaručnikom, gitaristom Matthewom Rutlerom (34). No obukla je haljinu dok je on bio bez majice.

- Kao žena ponosna sam što sam prigrlila svoje tijelo u svim fazama života ostavši neustrašiva i samopouzdana u nepoznatom okruženju - istaknula je Aguilera koja s Rutlerom ima kćer Summer Rain (4), a s bivšim mužem, glazbenim producentom Jordanom Bratmanom (10) sina Maxa Lirona (11).

Supermodel Claudia Schiffer (48) postala je još jedna poznata žena u nizu koja je 'kopirala' pozu Demi Moore na naslovnici njemačkog magazina 'Vogue' iz 2010. godine. Pozirala je u sedmom mjesecu trudnoće s trećim djetetom, kćeri Cosimom Violet (8), a cijelo snimanje je osmislio pokojni modni dizajner i fotograf Karl Lagerfeld

AFP

Schiffer, poznata kao Lagerfeldova muza, stala je pred objektiv u 40. godini i istaknula da su djeca promijenila njezin život. Nekada je putovala diljem svijeta svaki dan, radila redovito i nije uzimala ni trenutka slobodnog vremena. 

- Majčinstvo mi je promijenilo stajalište o životu i važno je pokazati kako je lijepo, a mislim da to fotografije pokazuju - rekla je manekenka. Dodala je kako voli biti trudna jer možeš raditi što hoćeš i ne osjećaš se krivo kada odmoriš cijeli dan. Dodaje da joj je trudnoća promijenila i kilažu. 

Vogue

- Nekada sam morala uvijek paziti na težinu, a dok dojim gubim kilograme samo tako. Mogu jesti što hoću i kada jedem slabije smršavim više - objasnila je Schiffer koja je od 2002. u braku s filmskim producentom Matthewom Vaughnom (48) te osim Cosime imaju kćer Clementine Poppy (14) i sina Caspara (16). 

Pjevačica Mariah Carey (49) u travnju 2011. pozirala je za naslovnicu 'Life&Style' magazina. Mariah je tada čekala blizance s danas bivšim suprugom Nickom Cannonom (38). Dugom kosom i rukom pjevačica je prekrila grudi na fotografiji. 

 

Jessica Simpson (37) je 2012. poput kolegica zabilježila prvu trudnoću u travnju 2012. za 'Elle U.S.', dok je bila trudna s kćeri Maxwell (6) s drugim mužem, bivšim igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom (39). Supružnici imaju i sina Acea Knuta (5) i kći Birdie Mae (1 mjesec). Na fotografiranju je sudjelovao i njezin suprug Eric koji joj je ljubio trbuh. 

- Htjela sam to učiniti. Nisu me iz magazina pitali nego sam ja to predložila. Nekako sam oduvijek razmišljala o tome - rekla je Jessica.

Reality zvijezda, Kourtney Kardashian (40) pozirala je gola 2014. za 'Du Jour', u devetom mjesecu trudnoće s trećim djetetom Reign (4) . Starleta već ima kćer i sina sa suprugom Scottom Disickom (35).

Model, plesačica i pjevačica Blac Chyna (30)  2016. skinula se gola za naslovnicu časopisa 'Paper', dok je bila trudna s kćeri Dream (2) koju ima s Robom Kardashianom (32), bratom popularnih Kardashianki. Blac pozira s dugom, plavom kosom i krunom, a kako se skinula tako su i njene tetovaže došle do izražaja, uz veliki dijamantni prsten. 

Slavna tenisačica Serena Williams (37) pred objektivom Annie Leibovitz, u sedmom mjesecu trudnoće, skinula je odjeću, tek u gaćicama i s rukama na grudima pozirala je u kolovozu 2017. za Vanity Fair magazin. 

Reperica Cardi B (26) pojavila se na naslovnici 'Rolling Stone' magazina u srpnju 2018. sa svojim odabranikom reperom Offsetom (27) koji na fotografiji ljubi stomak pjevačice. 

Atraktivna manekenka Tina Kunakey (22), supruga glumca Vincenta Cassela (52) pozirala je trudna i potpuno gola za naslovnicu časopisa 'Photo'. Samo je grudi prekrila rukama. Fotografiju naslovnice podijelila je sa svojim fanovima koji su bili oduševljeni. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Cassel sa suprugom 00:08

Francuski glumac i manekenka vjenčali su se 24. kolovoza 2018. Tina je upravo rodila kćer u francuskoj bolnici. Ponosni tata Vincent na društvenim mrežama je otkrio da su joj dali ime Amazonie.

- Amazonie je rođena - napisao je glumac uz fotografiju koju je objavio. Ime je posvećeno Brazilu gdje par živi jedan dio godine.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin