Obavijesti

Show

Komentari 112

Kućom zavladala tri diktatora, 'niža klasa' vraćena na otpad

Kućom zavladala tri diktatora, 'niža klasa' vraćena na otpad
12

Nakon što su kućom zavladali Nikola, Lester i Nirmal u ulozi diktatora jer su pobjednici glazbenog natjecanja, ostali stanari su prešli na otpad i moraju im služiti

VIDEO

Zavidim pobjednicima glazbenog natjecanja. Zasluženo su pobijedili, ali želio bih da smo to bili Soraja i ja. Lester je imao lijepu pjesmu, on, Nikola i Nirmal su imali kompletan nastup. Nemeš je najviše razočaran, on misli da je trebao pobijediti jer je pjevač dok je Bojana zatvorena i ne pokazuje emocije, rekao je Brandon Velikom Bratu komentirajući glazbeno natjecanje 'Balkan Song Contest'.

Ukućanima se putem ekrana javila izbačena Antonija, rekla je da joj najviše nedostaju Soraja, Duško i Horvat iako ju je nominirao. Svoju otrovnu strelicu uputila je Horvatu koji svaku večer prije spavanja Dušku mora oprati noge, a dvaput  tjedno mu mora napraviti i pedikuru.

- Ubit ću se. To je zato što sam jedanput rekao da mi je to najgore od svega. Ubit ću je kad izađem van, loše mi je - rekao je zaprepašteno Horvat.

'Mrzim tuđe noge i stopala, to je kao da djedu perem noge'

Nakon toga je Velikom Bratu rekao da mu je Antonija super iako joj je tijekom nominacija dodijelio dva boda.

- S Antonijom sam super, krivo mi je što sam joj dao dvojku. Mrzim tuđe noge i tuđa stopala, ne volim ni svoja. Bilo bi lakše da je netko mlađi, ali Duško ima 55 godina i to mi je kao da svom djedu perem noge - rekao je Horvat.

Duško se samo smijao nakon što je čuo da će mu Horvat morati prati noge. Soraja je Velikom Bratu rekla da joj je na neki način žao Brandona.

- Ima nekih dobrih, ali i loših strana, ali nije mi ni najnegativnija osoba u kući. Razumijem ga što se tiče dosta stvari, ne želim ga osuđivati. On je jedna od onih osoba na koje se ne možeš osloniti jer ne znaš što misle i što će učiniti - rekla je Soraja za Brandona.

Dodala je da joj djeluje nesretan u vanjskom svijetu i da samo priča o baletu i stvarima koje je radio dok o svojoj obitelji i sebi ništa ne govori.

- Da imam majku, ja bih je spominjala. Čudan je. Iznenadila me strelica, upućena je Horvatu koji je Antoniju iznenadio svojim glasovima. Tko zna možda je i meni Horvat dao jedan bod - rekla je Soraja.

Nirmal, Lester i Nikola postali diktatori, ostali završili na otpadu

Stanare je nakon toga iznenadio zvuk sirene.

- Hitna situacija - rekli su im 'čuvari reda' odjeveni u nindža odijela.

Nirmal je pročitao obavijest da će u kući Velikog Brata vladati pobjednici, odnosno, Nikola, Lester i on te da će biti privilegirani. Ostali su imali pet minuta da napuste kuću i presele se na otpad. Diktatori će svaki dan imati pravo odabrati svoje sluge koji će morati slušati njihove naredbe.

- Po stoti put - komentirao je Horvat nakon povratka na otpad dok je Brandon zaključio da će diktatorima u kući biti dosadno bez njih.

'Otpadnici' misle da će u nedjelju samo 'diktatori' imati pravo nominacija

Razgovor Nirmala, Lestera i Nikole s Velikim Bratom putem ekrana su gledali stanari na otpadu.

- Veliki Brat vam je najavio da ćete živjeti u luksuznom dijelu kuće, a ukućani koji su niža klasa živjet će na otpadu. Svakog dana imate pravo da vas tri člana niže klase služe. Kao diktatori tijekom nedjelje samo vas trojica ćete imati privilegiju da možete nominirati - rekao im je Veliki Brat i nakon toga isključio kamere stanarima otpada.

Nikola je odabrao Horvata, Lester Bojanu i Nirmal Duška za svoga slugu. Nakon što je isključio kamere na otpadu, Veliki Brat im je rekao da je laž da samo oni imaju pravo nominirati i da imaju samo moć manipulacije nad stanarima kako bi mogli vidjeti kako će se ponašati prema njima.

'Najveći diktator je Nirmal, ovo je sjajan zadatak za njega'

- Diktatura je davno iščeznula, ta riječ mi je iritantna. Najveći diktator će biti Nirmal, on je uživljen, a s obzirom da samo leži uživat će u zapovijedanju. Ovo je sjajan zadatak za njega i on se skroz uživio - rekao je Brandon Velikom Bratu. 

Nikola je Velikom Bratu rekao da svoju diktaturu shvaća kroz šalu iako će morati poštovati neka pravila.

- Ukućani će promijeniti svoje ponašanje jer misle da samo mi imamo pravo nominirati i da odlučujemo o njihovoj sudbini - rekao je Nikola.

Nemeš je ukućanima rekao da je opušten jer su jako blizu kraja showa. Duško je nakon ulaska u luksuznu kuću dobio tajni zadatak da nagovori Bojanu da se ostavi cigareta. 

'Što god moji roditelji i prijatelji misle ništa ne treba doživljavati previše dramatično'

- Bilo bi gore da sam ja bio diktator, ovo neće biti težak zadatak. Što god da moji roditelji i prijatelji misle reći ću samo da ništa ne treba doživljavati previše dramatično. Ja sam cool u svakom slučaju, još malo je ostalo do kraja showa - rekao je Nemeš Velikom Bratu.

Nakon što su im Horvat, Bojana i Duško poslužili večeru, 'diktatori' su čavrljali s njima. Horvat je rekao da on nikada nije bio u sobi za pušenje i da u njoj ne bi mogao biti ni minutu. Za to vrijeme Brandon je s otpada dozivao ukućane u luksuznoj kući. 

'Ako treba prat ću im noge i zube, neću se ubiti ako me nominiraju'

- Ja sam spreman ispuniti svaku njihovu želju. Ako treba prat ću im noge, zube i napravit ću im krevet. Nirmalu sam napravio krevet, što su tražili to su dobili. Ne brine me to što samo oni imaju pravo nominirati, ako me i nominiraju nema opasnosti jer mene i Horvata ljudi vole. A ako i ispadnem neću se ubiti- rekao je Duško Velikom Bratu.

Nirmal je nakon toga Lesteru i Nikoli pročitao svoj govor koji je napisao za stanare otpada. Poručio im je da moraju ljubiti svoje diktatore i da moraju živjeti za diktaturu.

'Ne smetajte ljubavnom paru Marijani i Nemešu'

Duško je nakon toga prao noge, rekao je Horvatu da ide pitati Velikog Brata da ga oslobodi njegovog zadatka da mu mora prati noge. Bojani je otkrio da mu je Nirmal dao zadatak da joj zabrani da puši. Komentirao je da nije siguran da li joj je to smio reći.

Soraja je rekla Dušku da ne smeta ljubavnom paru Nemešu i Marijani, a on je rekao da ga to ne zanima.

- Pa u pravu je, ako njima ne smeta zašto bi i njemu smetalo - zaključila je Soraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga