Show

Komentari 6

Kumpić iz 'Smogovaca' završio je u bolnici: Hodam kao pijanac, sumnjali su da imam moždani...

Kumpić iz 'Smogovaca' završio je u bolnici: Hodam kao pijanac, sumnjali su da imam moždani...

Nikad mi se takvo što nije dogodilo. Svi su se zabrinuli, svoji moji Smogovci zovu, Višnja svaki dan, Štriga... Ni oni ni moja obitelj ne mogu me posjetiti, jer posjeta nema, ispričao je

Glumac Božidar Košćak (71) ), kojeg publika pamti kao Kumpića iz legendarnih 'Smogovaca', završio je u bolnici.

- Pio sam kavu u svom kafiću na Cvjetnom i odjednom mi je bilo loše. Ljuljao sam se. Otišao sam u toalet, povraćao, a za stol sam se vratio tako blijed da su se svi zabrinuli. Htio sam uzeti taksi do bolnice, ali mi prijatelji nisu dali. Pozvali su hitnu. Odmah su mi napravili sve pretrage, krasni su ti doktori i sestre u Vinogradskoj, i svi nalazi su u redu. Jedino mi u krvi nedostaje kalcija. Sad traže dalje - rekao nam je te dodao kako je mislio da se otrovao hranom, dok su doktori sumnjali u moždani udar.

Kaže da mu je ovo drugi put u životu da je završio u bolnici jer je inače 'zdrav ko dren'.

- Nikad mi se takvo što nije dogodilo. Svi su se zabrinuli, svoji moji Smogovci zovu, Višnja svaki dan, Štriga... Ni oni ni moja obitelj ne mogu me posjetiti, jer posjeta nema - priča.

Govori da se sad 'osjeća kao pijanac' jer još uvijek ne može samostalno hodati. U bolnici se, kaže, dobro brinu o njemu.

- Hrana mi je dobra, nemam primjedbi, ali ipak želim doma. Volim se družiti, landrati naokolo i teško mi pada biti na jednom mjestu - iskren je.

Nada se da će ga krajem tjedna, kad naprave sve pretrage, pustiti doma.

- Slušam sve što mi doktori kažu - zaključio je glumac.

Najčitaniji članci