Show

Komentari 43

Kylie je pokazala vruće fotke s dočeka: Ono kad te tekila udari

Kylie je pokazala vruće fotke s dočeka: Ono kad te tekila udari

Najmlađa milijarderka je vruće kadrove s dočeka objavila nakon što je morala obrisati objavu kojom je pratiteljima čestitala Novu godinu jer su je optužili za kulturnu aproprijaciju zbog svezanih pletenica

Milijarderka i Instagram zvijezda Kylie Jenner (22) za kraj godine počastila je obožavatelje na društvenim mrežama golišavom fotografijom. Sada se pohvalila fotografijama s novogodišnje zabave na kojima u pripijenoj šljokičastoj haljini partija s društvom. Na jednoj od fotografija drži se za grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ono kad tekila udari - napisala je u Kylie u opis fotografija koje su u samo nekoliko sati prikupile više od pet milijuna lajkova.

Kylie je vruće kadrove s dočeka objavila nakon što je morala obrisati objavu kojom je pratiteljima čestitala Novu godinu jer su je optužili za kulturnu aproprijaciju. Riječ je bila o fotografiji na kojoj milijarderka ima plave pletenice, zbog čega su je neki optužili da vrijeđa crnačku kulturu.

Fotografi, braća Luca i Alessandro Morelli objasnili su da je look zapravo inspiriran pjevačicom Gwen Stefani i njenim spotom s Mobyjem iz 2000. godine, no Kylie, čini se, ipak nije htjela više riskirati pa je objavu povukla.

Prije ulaska u Novu godinu objavila je fotografiju u kojoj pozira samo u donjem rublju. Dobila je pozitivnih komentara, ali između ostalog i negativnih.

- I dalje ne razumijem kako te prati 157 milijuna ljudi  - pisali su joj pratitelji te se našalili kako je Kylie objavila fotografiju kakvu još dosad nisu vidjeli, a spomenuli su i njezinu kćer Stormi Webster (1).

- Što će ti dijete misliti o ovakvim fotografijama kad bude veća? - upitali su je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci