Show

Komentari 18

Kylie slavila na luksuznoj jahti: Spiskala milijune na zabavu...

Kylie slavila na luksuznoj jahti: Spiskala milijune na zabavu...

Samo cijena najma jahte iznosi 7,8 milijuna kuna tjedno, a Travis Scott svojoj zaručnici kupio je ogrlicu prepunu dijamanata

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner u subotu je proslavila 22. rođendan, no sama rođendanska zabava počela je danima ranije kad ju je njezin zaručnik i reper Travis Scott (28) iznenadio kućom prepunom ružinih latica. Kylie je hodala je bosa po laticama ruža, a isti primjer slijedila je i njihova kći Stormi (1). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zatim su Kylie i Travis zajedno s njezinom majkom Kris Jenner (63) otputovali na luksuznu jahtu ‘Tranquility’ čija je vrijednost procijenjena na oko 250 milijuna dolara, a kasnije su im se pridružili bliski prijatelji i ostatak obitelji. Tjedni najam jahte iznosi 7,8 milijuna kuna, a na njoj se nalazi sauna, bazen i salon za uljepšavanje. 

Kris je Kylie pomogla pripremiti rođendansku zabavu pa je cijela jahta bila prepuna žutih i bijelih balona. Također, na jahti su postavljeni brojevi 22 u obliku cvijeća. 

No, ovdje iznenađenjima nije kraj. Travis je za svoju zaručnicu dao izraditi dijamantnu ogrlicu u obliku usnica koje predstavljaju zaštitni znak njezinog make up brenda 'Kylie Cosmetics' čija je vrijednost procjenjena na 900 milijuna dolara, odnosno 5,8 milijardi kuna. 

- Sretan rođendan ženice. Svaki dan te gledam kako rasteš u predivnog čovjeka i svaki dan je najbolji jer si pored mene. Sretan ti rođendan - napisao je Travis na svojem Instagramu. 

 

Najčitaniji članci