Show

Komentari 1

L. Mijatović: Reagirala bih i žešće da me dečko ostavi

L. Mijatović: Reagirala bih i žešće da me dečko ostavi

Pjevačica Lea Mijatović iz benda 'Teška industrija' snimila je spot za pjesmu 'Gdje ćeš ti, gdje ću ja'. Radnja spota se vrti oko cure koju ostavi dečko

Članovi grupe 'Teška industrija' snimili su spot za pjesmu 'Gdje ćeš ti, gdje ću ja'. Radnja spota se vrti oko mlade djevojke koju napusti dečko.
- Počupala bi mu ono malo kose što mu je preostalo - kazala je kroz šalu pjevačica Lea Mijatović koja je prije godinu dana u bendu zamijenila Seida Memića Vajtu. Objašnjava da u vezi s njom dečki gube kosu od nervoze jer ih ona zna naživcirati. Lei nije bilo neugodno pred kamerama zato što joj je ovo već četvrti spot koji je snimila. Pjevačica nije komentirala da li je trenutačno u vezi.
- Ljeto sam provela radno, izvrsno se osjećam, nastupamo stalno - kazala je Lea koja je navela nedavni koncert u Sarajevu kao jedan od svojih najdražih. Publika ih je tri puta zvala na bis, a u jednom trenutku obožavatelji su se popeli na pozornicu i plesali na njoj. Osnivač benda Ivica Propadalo kaže da su u bend primili mlade glazbenike zato što nije želio da ih se gleda kao retro-bend.
- Nemam ništa protiv retro-bendova ali draže mi je da nam na  koncerte dolaze i mladi obožavatelji, a Lea ih je definitivno privukla - izjavio je Propadalo.

Najčitaniji članci