Obavijesti

Show

Komentari 53

Lady GaGa stigla je u Zagreb i zapjevala pred punom Arenom

Lady GaGa stigla je u Zagreb i zapjevala pred punom Arenom
11

Na binu se trebala popeti u 21 sat, no kasnila je oko pola sata. Obožavatelji su je čekali pred Arenom. Za specijalne efekte naručila je pola tone leda i 4 boce kisika

VIDEO

U pratnji tjelesnih čuvara i ostalih članova svoje ekipe pjevačica je u 18.30 sati sletjela u zagrebačku zračnu luku. Navikli smo je vidjeti u nesvakidašnjim odjevnim kombinacijama pa je tako iz aviona izašla u cipelama s vrtoglavo visokom petom koje su postale njen zaštitni znak. Ogrnula se dugim kaputom, a nije zaboravila ni zanimljive naočale. Osmjehivala se fotografima i krenula u hotel kako bi se pripremila za večerašnji koncert. Predgrupa Lady GaGe je Semi Precious Weapons. Članovi benda odsjeli su u hotelu The Regent Esplanade. Prije polaska u Arenu ispred hotela su se slikali  s obožavateljima. Lady GaGa se na binu trebala popeti u 21 sat, no kasnila je oko pola sata. Koncert ja otvorila pjesmom 'Just Dance'. Obožavateljima je pjevačica obećala izvanredan provod. Čak 70 tona tešku opremu u Arenu je dopremilo 30 tegljača i 13 autobusa. Za specijalne efekte naručila je pola tone leda i četiri boce kisika. Ulaznice za Arenu su rasprodane, a čak 12 tisuća obožavatelja večeras će uživati u hitovima omiljene pjevačice.

Prati je 130 ljudi

Članovi benda i plesači Lady GaGe (24) zabavljali su se preksinoć u zagrebačkom klubu Gjuro 2. Došli su dva dana prije koncerta u zagrebačkoj Areni. Posjetiteljima kluba pokazali su plesne akrobacije kakve izvode na pozornici. Pjevačicu na turneji prati 130 ljudi, koji u Zagrebu spavaju u hotelima The Regent Esplanade i Westin.

Noćenje im platila 250.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevačica noćenje za svoje ljude plaća oko 250.000 kuna, a predsjednički apartman u Esplanadi, u kojem će ona prespavati, stoji oko 11.000 kuna.  Apartman od 117 četvornih metara ima dvije glavne sobe, jedna je spavaća, a druga je podijeljena na dnevni boravak, poslovni prostor i sobu za druženje. Apartman ima kuhinju, jacuzzi i dva zahoda. Američki časopis Billboard procjenjuje da će pjevačica na turneji 'Monster Ball' zaraditi više od milijardu kuna, odnosno oko pet milijuna kuna po koncertu, a ugovoren je 201 koncert. No prema nekim izvorima, navodno je Lady GaGa već izgubila oko dvadeset milijuna kuna otkako je prošle godine krenula na svjetsku turneju.

- Previše je potrošila na kostime i scenske rekvizite - smatraju američki mediji. Dodaju kako želi da sve izgleda savršeno i ne gleda koliko to stoji. Za turneju je unajmila tri privatna zrakoplova. Menadžer je navodno neprestano upozorava da smanji troškove ili će morati otkazati neke koncerte.

Plesači se ne smiju seksati na turneji?

 Lady GaGa smatra da plesači trebaju čuvati energiju za koncerte. Pjevačica je nedavno rekla kako je naredila plesačima da se na turneji ne smiju seksati. Istaknula je da će svatko tko prekrši njezinu naredbu dobiti otkaz.

- Želi da budu jako napaljeni dok plešu na pozornici kako bi spektakl izgledao uvjerljivije - kazao je izvor blizak pjevačici. Objašnjava kako je Lady GaGa perfekcionist i želi da svaki koncert izgleda besprijekorno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje