Obavijesti

Show

Komentari 7

Lady GaGa se rasplakala, fan ju dirnuo: 'Promijenila si mi život'

Lady GaGa se rasplakala, fan ju dirnuo: 'Promijenila si mi život'
10

Dragi, predivan si u svakom pogledu. Hvala ti na ovom predivnom pismu, rasplakao si me. Ti si razlog zašto sam ja ovdje, rekla je Lady GaGa i zagrlila Brandona koji joj je napisao emotivno pismo

Fan pjevačice Lady GaGe (33), Brandon Galaz, bio je gost u make-up emisiji njezine vizažistice Sarah Tanno. Isprobavali su novu šminku, a u jednom trenutku Sarah ga je pitala je li fan pjevačice i imali joj što za poručiti. U tom trenutku on je izvadio pismo i počeo ga čitati, prenosi Metro

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nisi ni svjesna koliki utjecaj si imala na moj život. Ne znam točno koliko mi je bilo godina kad sam shvatio da sam homoseksualac, ali sam se uvijek osjećao drukčije. Nisam se imao kome obratiti za savjet. Nisam mogao o tome pričati u školi, ali stihovi tvoje pjesme 'Born This Way' su mi pomogli - pričao je Brandon, a u tom trenutku se Lady GaGa stvorila pored njega, što ga je iznenadilo.

Nije znao da je pjevačica slušala sve što je govorio. Od šoka je nekoliko puta rekao 'o moj Bože'. 

- Pjesma mi je pomogla da shvatim da moram prihvatiti sebe kakav sam. Priznao sam sestri i majci da sam gay i prihvatile su me bez problema. Kad sam rekao ocu, to je povuklo granicu među nama i postali smo stranci - ispričao je obožavatelj pjevačice. 

Brandon je rekao Lady GaGi da je ona njegov uzor, a pjevačica se na njegove riječi dirnule. 

- Dragi, predivan si u svakom pogledu. Hvala ti na ovom predivnom pismu, rasplakao si me. Ti si razlog zašto sam ja ovdje - rekla je Lady GaGa i zagrlila Brandona. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...