Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
69 komentara

Lana je rigala vatru: 'Bilo je zapaljivo i opasno iskustvo'

Nakon opasne akcije, glazbenica je usta isprala mlijekom jer ono neutralizira parafinsko ulje koje služi kao zapaljivač. Iako je bila oskudno odjevena na niskim temperaturama, vatra je Lanu dobro 'zagrijala'

Foto: privatni album
69 komentara

Pjevačica Lana Jurčević (33) prije tri godine je u jednom televizijskom showu, između ostalog, pokazala da može plesati na svili i visiti s trapeza, a sada hrabra Lana 'riga' i vatru. Slučajni prolaznici koji su se ovaj tjedan našli kasno navečer na parkiralištu zagrebačkog Borongaja, zagledali su se u atraktivnu pjevačicu koja se na temperaturi ispod nule bavila vrlo opasnom aktivnošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Lana je za potrebe svog novog spota ‘Usne ko milijun watti' ‘rigala’ vatru, a s njom je bio i njezin cjelokupni tim. Ta vještina nije nimalo bezopasna, pogotovo ako se uzme u obzir da je te noći puhao vjetar koji može dovesti do toga da se plamen vrati nazad u lice.

- Nagutala sam se parafina i skoro zapalila. Šalu na stranu, vjetar je puhao u svim mogućim smjerovima i bilo je vrlo opasno, ali sve je prošlo u najboljem redu na kraju - kaže Lana.

Nakon opasne akcije usta je isprala mlijekom jer ono neutralizira parafinsko ulje koje služi kao zapaljivač. Iako je bila oskudno odjevena na niskim temperaturama, vatra ju je dobro 'zagrijala'. 

'DUPLO SLAĐE' Je li Lana obukla donje rublje? Mejaši nisu znali gdje gledati...

Pjevačici je ovo prvi put da riga vatru. Stručnjaci u žongliranju kažu da je to samo za najodvažnije zbog toga što se 'manipulira' s vatrom, a ona je, kako tvrde, element koji se ne može nikada u potpunosti kontrolirati.

Lana je cijeli događaj zabilježila kamerom i ovjekovječila za svoju novu 'zapaljivu' pjesmu 'Usne ko milijun watti'. Premijeru pogledajte ekskluzivno sutra u podne na www.24sata.hr.

Naši partneri pišu
Message