Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Lana Jurčević i Connect u petak u Green Gold Clubu

U Green Gold Club stižu Lana Jurčević i Connect. Uvijek nasmijana, pjevat će uz Connect i sigurno raspršiti sve što vas je mučilo tijekom radnog tjedna

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Iza vas je težak tjedan na poslu, u školi ili faksu? Znači, vrijeme je. Vrijeme je za pravi veliki tulum uz jednu od najenergičnijih i najveselijih pjevačica u Hrvatskoj. U petak, 6. ovog mjeseca u Green Gold Club stižu Lana Jurčević i Connect. Raspjevana, rasplesana, uvijek nasmijana, pjevat će uz Connect i puni klub do jutra.

‘Od najgorih najbolji’, ‘Hollywood’, ‘Majica’, ‘Što je moje što je njeno’, ‘La La Land’, ‘Nitko i ništa’, ‘Začaran’, najnovija ‘Neke se noći ne spavaju’ i mnogi drugi hitovi, protrest će Green Gold Club i sasvim sigurno raspršiti sve što vas je možda mučilo tijekom radnog tjedna. Muškarcima posebno upozorenje: Laninom osmijehu i još nekim atributima, teško se može odoljeti. 

Svi koji poznaju Lanu znaju da ima divnog oca koji brine za nju i pomaže joj u karijeri. E pa, taj je gospodin sigurno uživao u vrijeme koje je glazbom i načinom života obilježio pokret neformalno nazvan ‘Flower power’. Upravo tako smo nazvali show koji nudimo u subotu, 7. studenog. Disco glazbom, cvjetićima, blještavilom i općenito atmosferom u klubu oživjet ćemo to legendarno hipijevsko doba. 

Naši partneri pišu
Message