Obavijesti

Show

Komentari 1

Lana Klingor objavila emotivan video povodom 10. godišnjice braka: Znala sam da si mi suđen

Lana Klingor objavila emotivan video povodom 10. godišnjice braka: Znala sam da si mi suđen
5

Nikada neću zaboraviti naš prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji, napisala je

VIDEO

Bivša pjevačica E.T.-a Lana Klingor Mihić (42) danas obilježava poseban dan sa suprugom Ante Mihićem. Naime, par slavi 10. godišnjicu braka, a Lana je tom prilikom izradila emotivni video koji je objavila na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Silno urezano u moje sjećanje, je trenutak kad mi je prije petnaestak godina, Bruno Kovačić pustio ovu pjesmu, za koju nisam sigurna jesam li ju ikad izdala ili nisam. I onda i sada, kad ju slušam, držim se dobro do zadnjeg dijela pjesme… tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati. Tada mi je tekst ove pjesme bio neki neostvarivi san, scenarij koji želi svaka djevojka, a šanse da moj bude baš takav, bile su nevjerojatno male - napisala je Lana pa dodala:

Lana Klingor Mihić je privukla pozornost frizurom na promociji
Lana Klingor Mihić je privukla pozornost frizurom na promociji

- Nikada neću zaboraviti naš prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji. Danas, kada slavim 10 godina kao tvoja supruga, shvaćam da je ova pjesma naša realnost i idealan trenutak da oživi u ovom suludom digitalnom svijetu. Ustvari ne postoje riječi dovoljno velike i snažne da opišu sve moje emocije. Već sam ti toliko toga rekla i već toliko toga znaš.

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

Influencerica i PR-ica je opisala i što su sve postigli u deset godina.

- U ovih 10 godina stvarno smo daleko dogurali, imali smo i imat ćemo puno lijepih i teških trenutaka jer niti jedan brak nije idealan. Dapače, ponekad je jako teško, tebi sa mnom pogotovo. Ali na kraju svega, nakon 10 godina, ja još uvijek želim biti baka iz ove pjesme, još uvijek želim svoju starost uz tebe, naše unuke i klupicu ispod našeg drveta. Ne veselim se starosti :), ali se veselim starenju uz tebe.

- Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorili ovaj video - još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga, zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka - zaključila je za kraj. 

Podsjetimo, par se upoznao na hokejaškoj utakmici Medveščaka gdje je Ante radio kao PR. Vjenčali su se u svibnju 2013. godine, Lana je otprije imala kćer, a u listopadu iste godine rodila je njihovu prvu zajedničku kćer. Krajem 2014. stigla je još jedna djevojčica. Lana se posvetila privatnom životu, a osim glazbe pronašla je ljubav prema uzgoju pasa koje vodi na natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju  svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'
UŽIVAJU U LJUBAVI

Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'

Alen je bio i mentor u showu 'Zvijezde pjevaju', a Anu-Klaudiju Štilinović upoznao je kada je došla na audiciju na Loto