Show

Komentari 11

Lana Klingor operirala grudi: 'Ne želim vas lagati i skrivati to'

Lana Klingor operirala grudi: 'Ne želim vas lagati i skrivati to'

Lana sa svojim pratiteljima na Instagramu nerijetko dijeli i one neugodne trenutke i tabu teme pa tako ne čudi da se odlučila progovoriti i o estetskim operacijama koje mnogi radije prešute

Bivša pjevačica Lana Klingor Mihić (41) nakon 21 godinu ponovno se podvrgnula operaciji grudi, a svoje iskustvo odlučila je podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantanta u grudima - napisala je Lana prije operacije.

- Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim - objasnila je.

Sada se javila nakon operacije s fotografijom iz kreveta i otkrila je da je sve dobro prošlo i da se oporavlja. Nije otkrila točne razloge zašto je odlučila promijeniti silikone.

Lana sa svojim pratiteljima na Instagramu nerijetko dijeli i one neugodne trenutke i tabu teme pa tako ne čudi da se odlučila progovoriti i o estetskim operacijama koje mnoge druge žene skrivaju i negiraju.