Show

Komentari 10

Lana Klingor privukla pažnju fotkom bez filtera: 'Nismo svi savršeni i ne trebamo to biti'

Lana Klingor privukla pažnju fotkom bez filtera: 'Nismo svi savršeni i ne trebamo to biti'

Bivša pjevačica svojom objavom istaknula je važnost prirodnog izgleda i brige o istom. Fotkom na kojoj ponosno pokazuje obline i celulit naglasila je koliko je važno ne provlačiti fotke kroz filtere i ne uspoređivati se

Nismo savršene i ne trebamo biti, dio je teksta kojeg je napisala u opisu novo objavljene fotografije, bivša pjevačica E.T.-a, Lana Klingor Mihić (41). S ponosom je na društvenim mrežama postavila fotku u crnom badiću koju kako kaže, nije povukla kroz filter, kojeg danas sve češće djevojke koriste.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kg, ali je on puno i marljivi nego ja. Ogroman vjetar u leđa bio nam je naš trener Goran koji je svaki trening (i koji nam se dalo i koji nam se nekad nije dalo) pretvarao u smijeh, zabavu i kvalitetno provedenih sat i pol. Nakon operacije u travnju više se nisam vratila u gym jer nisam smjela ali sam nastavila kontrolirat što i koliko jedem (koliko je to kod mene moguće) i zarekla sam se da ću disciplinirano ići na maderoterapiju, ma koliko ponekad bilo nelagodno. Odradila sam 15-ak običnih tretmana 'oklagijama', nakon čega je šefica rekla 'sad prelazimo na brazilsku maderoterapiju - drvenim čašicama', koje mehaničkim potezima funkcioniraju na princip vakuuma. Jao kako me ponekad boljelo! Muko moja. But it works Like crazy!!!! - napisala je Lana u opis fotografije pohvalivši se rezultatom maderoterapije koja joj je pomogla u borbi s celulitom.

- Nismo savršene i NE TREBAMO biti ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledat kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili boli bolja verzija sebe nego jučer - dodala je Lana.

Lanu na Instagramu prati više od 130 tisuća pratitelja, a svojom motivacijskom objavom pridobila je mnoge komplimente. Bilo je i onih koji su je u potpunosti podržali.

- Ženo kapa do poda, nitko se ne bi trebao stidjeti svoga tijela - istaknuo je jedan pratitelj.

- Bravo...svaka čast za trud i nepovlačenje slika kroz filtere; Tebi ne trebaju filteri…. Prirodno je uvijek najljepše - poručili su joj.

Podsjetimo, Lana je odnedavno promijenila imidž pa su je mnogi usporedili s Kris Jenner (66), majkom reality zvijezde Kim Kardashian (41). Pohvalili su i ukus njenog supruga te poručili da je bio u pravu s odabirom frizure.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’