Obavijesti

Show

Komentari 100

Lana Lourdes ima ugovor s engleskom modnom kućom

Lana Lourdes ima ugovor s engleskom modnom kućom
3

Mirela Rupić na Facebooku najavljuje glumačku karijeru svoje kćeri prema uzoru na tatu Gorana i kaže kako Lana oduševljava gdje god se pojavi

VIDEO

Lana Lourdes ima trogodišnji ugovor s modnom agencijom Models direct. Za sada još ništa nije snimila. Ljudi joj stalno govore da je stvorena za modela robice ili cipelica. Ja govorim da su geni ipak geni, rekla nam je Mirela Rupić (38).
Ugovor s agencijom u Engleskoj potpisala je zahvaljujući preporuci. Osvrnula se i na nebrigu tate Gorana Višnjića (38) za Lanu: - Još ne razumijem zašto je Goranovo srce kameno i da još nije pitao za svoje dijete, dok svoju ljubav prema posvojenom sinu svako malo plasira u tjedniku. Dijete se ne usvaja da bi bilo kućni ljubimac, već da mu se pruži sve u životu.
Dodaje da ne zna hoće li njezina djevojčica postati model ili ne, već joj, tvrdi, samo želi pružati ljubav za oba roditelja.
- Najvažnije mi je da ona ima ispunjeno vrijeme sa svim stvarima koje joj donose zaigranost, zabavu i anđeoski osmijeh na lice - govori Šibenčanka.
Lana je kod kuće s njom jer ona ne radi, ali razmišlja sljedeće godine upisati je u vrtić:
- Mislim da je to odlično za njezinu socijalizaciju.

MIRELA: DOLORES LAMBAŠA MI JE DALJNJA RODICA
Obožavam gard Dolores Lambaše. Cure iz Pakova Sela su snažne i borbene. Njezina baka je u mladosti bila najljepša žena na planeti, na svom Facebook profilu Mirela Rupić osvrnula se na ljubavnu vezu Dolores i Dikana.
- Ona je moja rodica, iako ja nemam kontakt s njom. Ona je djevojka kojoj je otac otišao u njezinome mladom uzrastu i to može biti razlog zašto sreću pokušava naći uz zrelu i zaštitničku osobu - smatra Mirela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski