Obavijesti

Show

Komentari 116

Lana opet traži dečka: Došao kraj vezi sa sinom ugostitelja?

Lana opet traži dečka: Došao kraj vezi sa sinom ugostitelja?
8

NOVI POČETAK? Pjevačica je nakon prekida odlučila uzeti stvar u svoje ruke i počastiti se novim i svježim izgledom. Lana je navodno bila i zaručena, ali nijedan dečko ju nije odveo pred oltar

VIDEO

Lana Jurčević (33) navodno je ponovno sama, a na svom profilu na Instagramu dala je naslutiti da je kratkoj vezi s Filipom Kratofilom, sinom vlasnika sljemenskog restorana, došao kraj. Još na početku svoje karijere pjevačica je pokazala da preferira mlađe muškarce. Šuškalo se i da je bila zaručena, ali ni jedan je nije odveo pred oltar.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Njezina prva ljubav bio je najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić. Lanina pjevačka karijera dosegnula je vrhunac tijekom ove srednjoškolske ljubavi. Ljubav s dvije godine mlađim PR stručnjakom Lovrom Krčarom iz Varaždina brzo je pukla, pa je utjehu tražila u tada 18-godišnjemu maturantu zagrebačke Privatne klasične gimnazije Janu Jeriću.

Iako je “svog školarca’’ upoznala s prijateljima, pjevačica je nakon godinu i pol veze još jednom doživjela ljubavni krah. Priča s gimnazijalcem Janom očito je bila kratkog vijeka, a ubrzo se na vratima Lanina ljubavnog života pojavio student ekonomije Fabijan Marić. S mlađahnim dečkom putovala je po europskim metropolama.

Zajedno su bili i u Londonu, gdje je snimala spot za pjesmu “Ljubav nije greška”, a nakon poslovnih obaveza svog sedam godina mlađeg izabranika počastila je shoppingom. Ni džeparac ni putovanja nisu bili dovoljni da pjevačica zadrži nestašnog studenta.

 

Drunk in love ❤️ 📸 @luka_metz 🙌🏻

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nakon prekida Lana ipak nije odustala od potrage za ‘‘gospodinom savršenim’’. Sreća joj se osmijehnula pa je 2015. upoznala zgodnog tattoo majstora Nikolu Zorotovića. Niti jedno od njih nije nikad potvrdilo ljubavnu vezu, koja je navodno nakon godinu dana pukla.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija