Obavijesti

Show

Komentari 4

Lana: 'Smućkajte' super video i postanite zvijezda Videostara

Lana: 'Smućkajte' super video i postanite zvijezda Videostara
3

U četvrtak u podne na JoomBoosovu YouTube kanalu otkrit će kakvu to tajanstvenu glazbenu suradnju priprema te zašto misli da je nemoguće otkriti o kome se radi

VIDEO

Ne propustite novu epizodu Videostara jer u goste stiže pjevačica Lana Jurčević. Našem omiljenom YouTuberu Davoru Gerbusu otkriva sve svoje tajne.

U četvrtak u podne na JoomBoosovu YouTube kanalu otkrit će kakvu to tajanstvenu glazbenu suradnju priprema te zašto misli da je nemoguće otkriti o kome se radi. 

 

- Nešto sam "smućkala", ali nema šanse da netko pogodi. Ako netko pogodi počet ću dijeliti neke nagrade - kazala je pjevačica.

Uz puno smijeha i crvenjenja, našem omiljenom YouTuberu Davoru Gerbusom, otkrit će i zašto ostaje bez zraka kad u živo vidi Luku Nižetića te zašto u poslu ne treba biti normalan. 

- Gle ti malu na sofi... Gle ti tu malu - komentirala je u nevjerici jedan od svojih prvih glazbenih videa.

Ako vas zanima za koju kategoriju bi Lana snimila video i prijavila se za najzabavniji on line talent show Videostar, pogledajte sutra u novoj epizodi Videostara.

Ne čekajte i saznajte sve Lanine pikanterije u novoj epizodi Videostara na JoomBoosovom Youtube kanalu. Prijavite se na JoomBoos “VideoStar” i osvojite put u Hollywood, 10.000 kuna vrijednu statuu i super ugovor s JoomBoosom koji vam pruža priliku života. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada