Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Lana: 'Smućkajte' super video i postanite zvijezda Videostara

U četvrtak u podne na JoomBoosovu YouTube kanalu otkrit će kakvu to tajanstvenu glazbenu suradnju priprema te zašto misli da je nemoguće otkriti o kome se radi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
4 komentara

Ne propustite novu epizodu Videostara jer u goste stiže pjevačica Lana Jurčević. Našem omiljenom YouTuberu Davoru Gerbusu otkriva sve svoje tajne.

U četvrtak u podne na JoomBoosovu YouTube kanalu otkrit će kakvu to tajanstvenu glazbenu suradnju priprema te zašto misli da je nemoguće otkriti o kome se radi. 

 

- Nešto sam "smućkala", ali nema šanse da netko pogodi. Ako netko pogodi počet ću dijeliti neke nagrade - kazala je pjevačica.

Uz puno smijeha i crvenjenja, našem omiljenom YouTuberu Davoru Gerbusom, otkrit će i zašto ostaje bez zraka kad u živo vidi Luku Nižetića te zašto u poslu ne treba biti normalan. 

- Gle ti malu na sofi... Gle ti tu malu - komentirala je u nevjerici jedan od svojih prvih glazbenih videa.

Ako vas zanima za koju kategoriju bi Lana snimila video i prijavila se za najzabavniji on line talent show Videostar, pogledajte sutra u novoj epizodi Videostara.

Ne čekajte i saznajte sve Lanine pikanterije u novoj epizodi Videostara na JoomBoosovom Youtube kanalu. Prijavite se na JoomBoos “VideoStar” i osvojite put u Hollywood, 10.000 kuna vrijednu statuu i super ugovor s JoomBoosom koji vam pruža priliku života. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Tema: JoomBoos

Message