Obavijesti

Show

Komentari 19

'Lara': Još nisam našla 'Jašu' u kojeg bi se fatalno zaljubila

'Lara': Još nisam našla 'Jašu' u kojeg bi se fatalno zaljubila
11

Glumica je posljednja stigla u zagrebački restoran 'Spizza' u kojem su se zvijezde 'Larinog izbora' družile. Zapjevala je i rekla da ona još nije našla svog fatalnog Jašu

Zvijezde serije 'Larin izbor' u četvrtak navečer družile su se i zabavljale u novom zagrebačkom restoranu 'Spizza'. Filip Juričić, koji je bio kum restorana, kaže da su postali dobra ekipa. S prijateljicama i djevojkom, balerinom Koranom Vukadinović, uživao je u ukusnoj hrani te nam otkrio kako i sam kuha, a najradije sa sinom peče kolače i torte. Oduševila ga je, kaže, kolegica Jana Milić koja glumi Jemenku Lejlu.

- Ona je fantastična i strastvena glumica i žena – rekao je Juričić.

Stefan Kapičić, koji glumi Nikšu, na otvorenje restorana došao je s djevojkom dizajnericom Mirandom Viđak. Čim je ušao u restoran izazvao je opće oduševljenje žena.

- Drago mi je da je serija tako gledana. Godi mi ako žene smatraju da sam zgodan, kao i svakom muškarcu. No moje srce pripada mojoj Mirandi - objasnio je zaljubljeno Stefan.

Dodaje da mu je ona najseksi žena na svijetu. Lijepa Doris Pinčić došla je posljednja jer je bila na kocertu klape Intrade u Areni. U dobrom raspoloženju Zadranka je zapjevala. Rekla je kako još nije našla svog Jakšu u kojeg bi se tako fatalno zaljubila kao Lara u seriji.