Obavijesti

Show

Komentari 4

'Laska nam kada kažu da smo zgodne, ali to nije naš adut...'

'Laska nam kada kažu da smo zgodne, ali to nije naš adut...'
5

Studentice smo druge i treće godine. Studiramo na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu, pohvalile su se djevojke iz grupe Hurricane koje slava još uvijek nije promijenila

VIDEO

Prva pa hit, tako možemo opisati djevojke iz grupe Hurricane koje su s pjesmom “Favorito” u manje od dva mjeseca “pokorile” Balkan. Na YouTube-u već imaju više od 20 milijuna pregleda, a s Trendinga ne silaze. Riječ je o Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić, koje su svojim glasom, a sudeći po komentarima, i stasom napravile pravu pomutnju na glazbenoj sceni.

- Prije dvije godine osnovale smo grupu. Poznajemo se od ranije i odmah smo se sprijateljile - rekle su djevojke, a na pitanje jesu li očekivali da će pjesma “Favorito” postati hit, odgovorile su bez razmišljanja: “Naravno”.

Otkrile su nam i kako dođe do ženskih svađa kad je riječ o poslu, ali vrlo brzo pronađu “zajednički jezik”.

- Ako se oko nečega ne slažemo imamo našeg menadžera koji nas je okupio. Njegova riječ je posljednja - dodale su djevojke. Iako je pred njima blistava budućnost, atraktivne pjevačice su otkrile da im je obrazovanje jako bitno.

- Studentice smo druge i treće godine. Studiramo na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu - pohvalile su se djevojke iz grupe Hurricane. Svjesne su svojeg fizičkog izgleda, ali to nije, kako kažu, njihov jedini adut.

- Mi smo skromne i ne mislimo da smo najljepše - rekle su nam djevojke i dodale kako su im srca osvojena. Iako trenutno imaju jednu od najpopularnijih pjesama, djevojke još uvijek nisu krenule s nastupima. 

- Iskreno traže nas svugdje pa tako i u Hrvatskoj, ali još uvijek nismo spremne s obzirom a to da snimamo nekoliko pjesama za naše, ali i strano tržište. Možda čak i za Eurosong. Spremne smo za nastupe krajem ovog mjeseca - otkrile su djevojke koje slava još uvijek nije promijenila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

16:11


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao