Show

Komentari 91

Lazić izgubio čak 109 kilograma, novim fotkama sve iznenadio: 'Hranim se kao mala beba'

Lazić izgubio čak 109 kilograma, novim fotkama sve iznenadio: 'Hranim se kao mala beba'

Nakon što je skinuo višak kilograma, Darko Lazić sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama sve češće dijeli fotografije. Priznao je kako nikada nije bio sretniji

Folk pjevač Darko Lazić (29) ranije je imao problema s prekomjernom težinom, a zatim se podvrgao operaciji želuca kako bi skinuo višak kilograma jer je imao problem s kretanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, rekao je i kako uz pomoć posebne prehrane uspio skinuti čak 109 kilograma. Imao je 169 kilograma, a danas tek 60. Otkrio je on i da se nije odrekao slatkiša, sokova ni grickalica, samo količinski jede puno manje. Za doručak najčešće pojede dva jaja, slaninu i dvopek, za ručak bijelo meso uz zelenu salatu, a za večeru salatu od tune.

- Išao sam na operaciju želuca prije godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu jesti sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako malim količinama. Jedem kao beba, ali nekoliko puta na dan. Jedem, a mršavim. Pa što ćete bolje od toga - rekao je pjevač.

Objasnio je on i kako se nije uspio riješiti starih navika.

- Kada odem u restoran, naručujem kao i ranije. Volim kada je sve šareno jer mi je lijepo za oči i onda stanem i kažem 'Jedite oči' - ispričao je Darko kroz smijeh u emisiji 'Zvezde Granda Specijal'.

Darku je zatim i voditeljica udijelila kompliment na račun izgleda, a on se oduševio.

- Evo da i ja doživim da mi netko kaže da sam zgodan, cijeli život sam bio buca - rekao je Lazić.

Otkako se 'prepolovio' sve češće objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, a njegovi obožavatelji oduševljeni su kako njihov najdraži pjevač sada izgleda. Ipak, postoje i oni koji pjevaču govore da je pretjerao s dijetom.

- Sada mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a prije su me prozivali i govorili da sam debeli vepar - rekao je svojedobno Lazić te dodao da nikada nije bio sretniji.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci