Obavijesti

Show

Komentari 34

Lazić: 'U jednoj večeri dobio sam 370 tisuća kuna bakšiša...'

Lazić: 'U jednoj večeri dobio sam 370 tisuća kuna bakšiša...'
7

Neke kolege su se obogatile za jednu večer, ali mlađu generaciju pjevača nisu zahvatila sretna vremena. Zlatno doba za glazbenike bile su osamdesete godine kada je pjevao pokojni Šaban Šaulić, rekao je Darko

Srpski pjevač Darko Lazić (27) nedavno je otkrio kako je imao intimne odnose s više od 300 žena, a sada je šokirao brojne pratitelje izjavom kako je u jednoj večeri zaradio 50 tisuća eura bakšiša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Često sam pjevao na romskim proslavama. Ne sramim se pričati o tome kako su i oni moja publika. Osim toga, tu se dobije najveći novac. Jednu večer uzeo sam oko 370.000 kuna bakšiša. Bilo je tu i više para, ali nije bilo sve za mene, nešto su dobili i muzičari - rekao je Lazić.

Nakon takvih proslava, kako kaže, stariji pjevači su znali sutra ujutro ići kupiti novi Mercedes. I tako svaki vikend.

- Neke kolege su se obogatile za jednu večer, ali mlađu generaciju pjevača nisu zahvatila sretna vremena. Zlatno doba za glazbenike bile su osamdesete i devedesete godine kada su pjevali pokojni Šaban Šaulić i Sinan Sakić. Oni su za jednu večer uzimali pravo bogatstvo - otkrio je Darko.

Prošli tjedan u emisiji televizijskog voditelja Ognjena Amidžića (44) otkrio je detalj koji je mnoge iznenadio, pišu srpski mediji

- 358! Imam popis kod kuće. To mi je zanimljivo bilo, 2011. sam prestao zapisivati. Mogu fotografirati i poslati popis. Ima nekih za koje se ne bi trebalo znati - odgovorio je Darko na pitanje koje je u emisiji dobio na papiriću, međutim, nije ga trebao pročitati. Mnogi su odmah zaključili da je pitanje bilo s koliko je žena imao intimne odnose.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?