Obavijesti

Show

Komentari 0

Legenda disco-house zvuka Mousse T. predvodi Ciferšlus

Legenda disco-house zvuka Mousse T. predvodi Ciferšlus

Budi među prvih petero sretnika koji će na našem Facebooku odgovoriti na nagradno pitanje i osvoji za sebe i pratnju ulaznice za party u Laubi; drugo izdanje umjetničko-glazbenog koncepta Ciferšlus

VIDEO

Nakon ljetne stanke vrijeme je za Ciferšlus, program u Laubi koji je u svom prvom izdanju oduševio ljubitelje lijepoga i disco-house zvuka; po uzoru na New York, London, Berlin i ostale, Cif donosi dašak suvremenosti na hrvatsku klupsko-umjetničku scenu. Ciferšlus je umjetničko-glazbeni koncept koji preklapa vrhunsku glazbu uz najbolje od hrvatske suvremene umjetnosti, sinestezijski spoj koji vodi do ekstaze.

Video s prvog Ciferšlusa:

Drugo izdanje koje nas očekuje u petak, 4. listopada predvodit će legenda disco-house zvuka Mousse T. Traženi DJ čiji je rad osvojio milijune simpatija diljem svijeta, provest će nas kroz višeosjetilni doživljaj vrhunske glazbe i nesvakidašnjeg upoznavanja umjetničkih djela domaćih umjetnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Mousse T. svoje glazbeno putovanje započeo je još devedesetih godina u Njemačkoj gdje je i rođen. Bio je jedan od prvih DJ producenata u svojoj zemlji, a tijekom godina sve veći broj ljubitelja ovog zvuka prepoznalo je njegov rad. Njegov hit Horny '98 koji je nastao u kolaboraciji s Hot 'n' Juicy te legendarna Sex Bomb s popularnim Tom Jones-om lansirali su ga na popis legendarnijih producenata kada je u pitanju disco i house zvuk. Osim njegovih autorskih pjesama, poznat je i po raznim preradama i remixevima. Uz legendarni Moloko - Sing It Back tu je i zvuk nove ere disco house-a. Camelphat & Elderbrook – Cola, The Vision featuring Andreya Triana - Heaven samo su neki od prerada u aranžmanu Mousse T-a koji se redovno nalaze na samom vrhu ljestvica po prestižnom Beatport-u i Traxsource-u. 


Plesni podij Ciferšlusa za glavnu zvijezdu ugrijat će dobro poznati domaćin na hrvatskoj disco house sceni, Tomo in der Mulen, a posjetitelje gibati i domaće snage: HrwoE, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda.

Uz vrhunsku glazbu, renomirani umjetnik mlađe generacije Ivan Fijolić predstavit će umjetničku priču inspiriranu svjetskom borilačkom zvijezdom Bruce Leejem koja će nas ostaviti bez daha. Tu je i njegov diplomski rad naziva Okršaj koji predstavlja unutarnje sukobe i dileme svakog čovjeka. Uz Ivana Fijolića, svoje zaista oduševljavajuće radove predstavit će i umjetnica Ines Krasić. Ova dama bilježi gostovanja na značajnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, a za svoja umjetnička ostvarenja nagrađivana je na brojnim događanjima.

Na našem Facebooku osvoji 5x2 ulaznice u nagradnom natječaju.

https://www.facebook.com/24sata/posts/2921037974597394

Sretno svima! 

Ulaznice za drugo izdanje Ciferšlusa koje nas u petak, 4. listopada očekuje u Laubi mogu se kupiti putem entrio.hr ticketing sustava online: 
www.entrio.hr/event/ciferslus-lauba-presents-mousse-t-6798
i na svim entrio.hr prodajnim mjestima koja možete pronaći na www.entrio.hr/outlets

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju