Show

Komentari 17

Legendarna Cher progovorila o najtežem razdoblju u životu: 'Jecala sam i ljuljala se po podu'

Legendarna Cher progovorila o najtežem razdoblju u životu: 'Jecala sam i ljuljala se po podu'

Nakon što je jedan obožavatelj rekao da nije znao da je Cher imala spontane pobačaje, pjevačica je odgovorila da nikad nije ni mislila da će to podijeliti s javnošću

Glazbena diva Cher (76) progovorila je o spontanim pobačajima koje je doživjela tijekom svog nesretnog braka sa Sonnyjem Bonom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Twitteru je podijelila svoje iskustvo i napisala da je pretrpjela tri spontana pobačaja, a prvi je bio u dobi od 18 godina.

- Bila sam sama u našoj kući. Sonny je došao kući, a ja sam jecala i ljuljala se po našem podu. Kad sam imala drugi spontani, vrištala sam od bolova - napisala je Cher. 

Kaže da su je zbog užasnih bolova liječnici odlučili hitno odvesti u bolnicu i ravno u operacijsku salu.

- Što bi se dogodilo sa mnom danas? - upitala je pjevačica osvrnuvši se na poništavanje presude 'Roe vs. Wade' koja je omogućavala ženama u SAD-u pravo na pobačaj.

2017 Billboard Music Awards – Show - Las Vegas

Nakon što je jedan obožavatelj rekao da nije znao da je Cher imala spontane pobačaje, pjevačica je odgovorila da nikad nije ni mislila da će to podijeliti s javnošću.

- Majke, sestre, tete, sestrične, najbolje prijateljice...nijedna žena nije sigurna u Americi. Uskoro nitko pri zdravoj pameti neće biti siguran - dodala je.

Cher je kasnije u životu dobila dvoje djece, a prvo dijete, sina Chaza Bona (53), rodila je kad je imala 22 godine. Sa svojim pokojnim bivšim suprugom Greggom Allmanom dobila je sina Elijaha Bluea Allmana (46).

2017 Billboard Music Awards – Show - Las Vegas

Pjevačica je ranije govorila o svojim pobačajima dok je pokušavala imati dijete sa Sonnyjem, rekavši da je to iskustvo bilo 'noćna mora', piše Page Six.

- Nakon trećeg puta, to je postala noćna mora. Ljudi bi mi čestitali jer sam trudna, a onda ne bih bila, pa bi rekli: 'Tako nam je žao.' Pomislila sam, 'Bože, ne želim to čuti više.' - ispričala je jednom prilikom.