Show

Komentari 6

Lepa Brena emotivnom objavom obilježila 30. godišnjicu braka: 'Ovo naše se nikada ne potroši'

Lepa Brena emotivnom objavom obilježila 30. godišnjicu braka: 'Ovo naše se nikada ne potroši'

Pjevačica je sa suprugom, bivšim tenisačem, već tri desetljeća, a na društvenim mrežama objavila je video kompilaciju njihovih lijepih trenutaka ukrašenih srcima

Lepa Brena (61) i Slobodan Boba Živojinović (58) vjenčali su se u prosincu 1991., a njihovo vjenčanje ostalo je zapamćeno kao jedno od najraskošnijih u to vrijeme. Pjevačica se za 30. godišnjicu braka prisjetila tog dana kao i kasnijih uspomena sa suprugom.

- I tako 30 godina - napisala je uz objavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video je pregledalo više od 82 tisuće ljudi, a velik broj njih ostavio je lijepi komentar ispod videa.

- Čestitam od srca! Primjer ste svima, u svakom smislu! Uspjeh, istrajnost, ljudskost - napisala je jedna od pratiteljica.

Brena je objavila i nekoliko Instagram Storyja u kojima je poručila pratiteljima što misli o ljubavi.

- Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikad da se potroši. Treba razlikovati te dvije stvari, a to smo mi naučili. Zato i trajemo ovoliko - napisala je pjevačica. 

Brena je ispričala kako je upoznala svoju veliku ljubav.

- Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i nemam puno vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u vrhuncu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma 'Hajde da se volimo' u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sjećam se da sam davala intervju za 'Ilustrovanu politiku' i da me Raka sa novinarkom zaključao u ured kako bi normalno razgovarale. U jednom trenutku je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas - ispričala je Brena u jednom intervjuu, prenosi Blic.

Pjevačica i bivši tenisač zajedno imaju dvoje djece, Stefana i Viktora, a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Najčitaniji članci