Show

Komentari 19

Lepa Brena: 'Ne odgovaraju mi nastupi iza ponoći, nezdravo je'

Lepa Brena: 'Ne odgovaraju mi nastupi iza ponoći, nezdravo je'

Nisam dužna slijediti nikakva pravila, postavila sam isključivo svoja. Kada ste tako dugo na glazbenoj sceni, vi ste lider i nitko vam ne smije postaviti uvjete, kaže pjevačica

Pjevačica Lepa Brena (58) priznala je kako su je glazbena i estradna scena puno promijenile u odnosu na period s početka njezine karijere, a otkrila je kojim se pravilima novog poretka nikako ne želi prilagoditi, prenose srpski mediji.

- Nisam dužna slijediti nikakva pravila, postavila sam isključivo svoja. Kada ste tako dugo na glazbenoj sceni, vi ste lider i nitko vam ne smije postaviti uvjete. Radim po principima za koje sam se sama izborila - kaže Brena.

Pjevačica je uspješno završila svoju turneju, a tim je povodom okupila svoje članove obitelji kako bi zajedno proslavili.

- Doduše, moram priznati da mi ne odgovaraju nova pravila po kojima nastupi počinju iza ponoći, to je nezdravo i ne znam čemu vodi. Nije mi jasno zašto zabave u noćnim klubovima počinju toliko kasno. Pokušat ću to izbjegnuti u budućnosti i zakazati svoje nastupe u terminima kada ljudi u njima mogu uživati bez remećenja sutrašnjih obaveza - dodala je Lepa Brena.

Pjevačica već godinama dobiva pohvale obožavatelja na račun izgleda. Čini se kako nikad nije izgledala bolje, što ponosno pokazuje na društvenim mrežama.

-  Bez konkurencije. Mlađe pjevačice mogu se posramiti svojim izgledom - napisao joj je obožavatelj u komentarima, a mnogi su se složili kako Brena s godinama izgleda sve bolje. 

Lepa Brena se nedavno, kako pišu srpski mediji, podvrgnula zahvatu vađenja starih, istrošenih silikona iz usana koje je zamijenila razgradivim hijaluronom. 

- Njezina gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice, jer se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija - rekao je izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat te sumnja da je njezin bivši kirurg jako loše obavio posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci