Show

Komentari 12

Lepa kritizirala Seve: Gdje je samo našla tog Čuljka?

Lepa kritizirala Seve: Gdje je samo našla tog Čuljka?

Lepa Smoje otkriva kako je Seve odskakala od ostalih i još dok je bila mala. Ona smatra da je Slavko Šainović Severinina prava ljubav

Od tisuću djevojčica koje su prošle kroz Omladinsko kulturno umjetničko društvo “Mozaik”, Lepa Smoje (89) pamti tada devetogodišnju djevojčicu Severinu.
- Ona je za mene broj jedan. Nije samo sjajna umjetnica, već i divna osoba. Odmah sam joj dala priliku da nastupi. U njoj je bila moć. Bilo je tada i ljepših cura, ali Severina je odskakala od svih. Jako se volimo - ispričala je Lepa Smoje za Arenu. Osvrnula se i na njene muškarce, koje je sve redom upoznala. Samo Slavka Šainovića smatra Severininom pravom ljubavi.
- Dosad mi se samo iskreno svidio samo Slavko. Pravo je muško. Prijašnji dečki Severini su bili samo zabava. Iako joj nikada nisam govorila koji mi se od njenih odabranika sviđa, ona je sve znala - rekla je Smoje. Obrecnula se i na mlađahnog Matu Čuljka (30), s kojim je Severina prekinula prije gotovo dvije godine. Hodali su godinu i pol, a ljubav je planula u narodnjačkom klubu Ludnica.
- Ma, gdje ga je samo našla?! Niti je ona njegova sestra novinarka, niti je on ljubavnik - zaključila je.

SEVE SE PRESELILA SLAVKU I ŽELI DJECU
Severina (36) otkrila je medijima da je Slavko (39) muškarac njenih snova. Samo joj malo nedostaje da postane domaćica.
- Još moram početi kuhati. Stalno sam okružena tuđom djecom. Možda je vrijeme da se počnem okruživati svojom. Bilo bi mi žao da mi se djetetu u školi rugaju da mu je došla baka na roditeljski sastanak - rekla je pjevačica.

LEPA I MJILJENKO ZAJEDNO IŠLI I U ZAHOD
Miljenko i ja nikad nismo bili dugo posvađani. Svako jutro mi je donosio kavicu u krevet. I u zahod smo išli skupa. Svugdje nam je bilo lijepo, kaže Lepa.

Najčitaniji članci