Show

Komentari 25

Let 3 o Kesoviji: 'Tresle su nam se gaće od njezine energije...'

Let 3 o Kesoviji: 'Tresle su nam se gaće od njezine energije...'

Let3 s estradnom je divom napravio zastrašujuće dobru verziju “Sam u vodi”, a najavljuju i album s obradama klasika diskografije

Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala. Kad udahne, osvoji svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje deset minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče... Uz Prlju to može samo Tereza!, kaže Damir Martinović Mrle (58).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Let3 s estradnom je divom napravio zastrašujuće dobru verziju “Sam u vodi”. Najavljuju i album s obradama klasika diskografije Leta 3. Prvi put su svoj in progress projekt, kojeg će biti dio i ova verzija “Sam u vodi”, predstavili prije dvije godine na AntiValentinovu novim ruhom “Izgubljenih”.

Uz zvuke mariachi benda El Combo i rap TBF-a, “Izgubljeni” su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove TBF-a, a od tadašnje antivalentinovske publike ovacije na prvu izvedbu. Te su večeri premijerno izveli još jedno zanimljivo glazbeno ostvarenje. Riječ je o pjesmi “Tišu”, šatrovačkoj obradi velikog hita Novih Fosila “Šuti moj dječače plavi”. Sad pjevaju s Terezom.

- Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu - rekao je Zoran Prodanović Prlja (55) o divi i njihovoj moćnoj suradnji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci