Obavijesti

Show

Komentari 3

Let 3 u akciji: Golim guzama borimo se protiv virusa HIV-a

Let 3 u akciji: Golim guzama borimo se protiv virusa HIV-a
4

Mrle iz leta 3 poziva: Koristite se gumicama. Saša Antić iz istoimenog benda savjetuje da se dobro razmisli prije neho što se legne s nekim u krevet.

VIDEO

 Članovi riječkog benda na zagrebačkom Pozitivnom koncertu nastupali su u kostimima prekrivenim šljokicama koji su imali otvore na stražnjici. Mrle iz Leta 3 objašnjava da provokativnim kostimima samo žele zabaviti publiku. Na koncertu posvećenom borbi protiv side glazbenik je istaknuo kako se protiv opakog virusa najbolje obraniti ne seksajući se prije braka.

- Ako se parovi već moraju seksati, najbolje je da se koriste onim gumicama za prirodni seks, a za neprirodni seks neka stave foliju - našalio se Mrle.

 U Košarkaškom centru 'Dražen Petrović' na Plivinu kocertu pjevali su i Lollobrigida, Kinoklub, Laibach te TBF. Saša Antić iz TBF-a rekao je obožavateljima da se uvijek seksaju s kondomom.

- Dobro razmislite što radite prije nego što legnete s nekim u krevet - rekao je Antić.

Splitski bend je dinamičnim nastupom izmamio najviše ovacija.

 Ida se testirala na virus HIV

Seks mi je vrlo važan i uživam u njemu, kaže Ida Prester (30). Pjevačica Lollobrigide nedavno je bila na testu za spolno prenosive bolesti, koji je bio negativan.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin