Obavijesti

Show

Komentari 127

Leticia Calderón zaljubljena: Nitko ne pleše kao moj dečko

Leticia Calderón zaljubljena: Nitko ne pleše kao moj dečko
3

NOVA AVANTURA Leticia Calderón demantirala je vezu s 20 godina mlađim kolegom Joséom Ayalom. Sretna je s muškarcem kojeg je upoznala na ljetovanju

VIDEO

Kad vidim crnca, najradije bih se polila hladnom vodom da dođem k sebi. Ne mogu si pomoći, jako su mi seksi i privlačni, rekla je glumica koja se proslavila ulogom slijepe Esmeralde u istoimenoj seriji.

Leticia Calderón (45) donedavno je na plažama Cancúna pozirala s mišićavim glumcem Joséom Ayalom (25). Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su u ljubavnoj vezi, meksička glumica to je demantirala. Pored bazena Leticiji se sad pridružio nepoznati muškarac kojeg je upoznala u obližnjem kafiću.

- Zamolio me za zajedničku fotografiju. Nisam ga mogla odbiti. Oni koji me poznaju znaju da mi to nije uljepšalo dan nego cijelu godinu - iskrena je glumica, koja nikad nije skrivala da gaji simpatije prema tamnoputim muškarcima. Kaže da voli njihov glas, a pogotovo plesne pokrete, koji su joj najseksi na svijetu.

- Uvijek sam govorila da ću se udati za crnca, a mnogi ljudi su mi rekli da sam u prošlom životu bila crnkinja - kazala je Leticia u intervjuu za 'Suelta la sopa'. 

S muškarcem iz kafića odmah je razmijenila brojeve telefona, a viđeni su i na romantičnoj večeri.

- Ne želim ništa još komentirati. Ako kažem da mi se jako sviđa, već će svi početi govoriti o mojem trećem vjenčanju. Ne žurimo se - kazala je.

A njezini prijatelji uvjereni su da je napokon pronašla muškarca po svojoj mjeri te da je spremna za ozbiljnu vezu. Leticia je u braku s odvjetnikom Juanom Colladom (57) rodila sinove Luciana (10) i Carla (9). Rastali su se 2007. nakon četiri godine braka.

Za njen dolazak u Zagreb Seve skladala pjesmu

Meksičku telenovelu u Hrvatskoj su prikazivali 1999. Zbog uspjeha ljubavne priče slijepe Esmeralde i bogatog nasljednika Joséa Armanda glumica je posjetila Hrvatsku i upoznala Severinu (42).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin