Show

Komentari 46

Leyla Hajrović pozirala u jakni od 14.200 kn: 'Ili Prada ili ništa'

Leyla Hajrović pozirala u jakni od 14.200 kn: 'Ili Prada ili ništa'

Iako je mnogi karakteriziraju 'ženom nogometaša', Leyla je jasno dala do znanja da zarađuje trgujući dionicama i kriptovalutama. Nerijetko na društvenim mrežama pokazuje raskoš svog ormara

Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (29), često se hvali skupim krpicama na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju na kojoj je u prvi plan stavila torbicu i jaknu poznatog i skupocjenog modnog brenda.

POGLEDAJTE VIDEO: Leyla Hajrović proslavila rođendan

- Prada ili ništa - napisala je Leyla.

Cijena torbice na službenim stranicama Prade iznosi 9000 kuna, a jakne čak 14.200 kuna. 

Leyla često pokazuje raskoš svog ormara. Prije samo nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj se baca u snijeg, a u ruci drži torbicu od 11.000 kuna.

Iako je mnogi karakteriziraju 'ženom nogometaša', Leyla je jasno dala do znanja da zarađuje trgujući dionicama i kriptovalutama.

- Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel (loša navika, znam) i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima. Neka vaš novac radi za vas, cure - rekla je nedavno. 

Najčitaniji članci