Show

Komentari 32

Leylu Hajrović pitali koliko traži za reklamu, posao propao zbog 'izostanka osnovne kulture'

Leylu Hajrović pitali koliko traži za reklamu, posao propao zbog 'izostanka osnovne kulture'

U želji da pokaže kako je kruh influencera ustvari kruh sa sedam kora, Leyla je pokazala prepisku u kojoj joj je pratitelj poslao poruku u kojoj se raspituje za cijenu reklame, bez da se predstavio, a zatim ju je i opsovao

Leyla Hajrović (30), supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića (28), podijelila je na društvenim mrežama privatnu poruku koja ju je jako naljutila, a poslovni projekt propao je i prije nego je započeo. U želji da pokaže kako je kruh influencera ustvari kruh sa sedam kora, Leyla je pokazala prepisku u kojoj joj je pratitelj poslao poruku u kojoj se raspituje za cijenu reklame, bez da se predstavio.

POGLEDAJTE VIDEO O LEYLI HAJROVIĆ:

- Valjda svi imamo malo kulture da napišemo ćao, zdravo, što god i da se predstavimo. Ne trebaju mi novci pa mogu birati s kim ću surađivati, a tko nema kulture i osnovni red prema meni, nema potrebe za daljnjom diskusijom - napisala je gospođa Hajrović u odgovoru.

Dovoljno da poslovna ponuda propadne. Iziritiran njenim odgovorom, zainteresirani 'klijent' ubrzo ju je opsovao, a ona je neugodno iznenađena cijelu situaciju odlučila podijeliti s javnosti.

- Kultura na nivou. Samo da razjasnim: Ne trebaju mi novci znači da sam zdrava i imam što jesti. Imam krov nad glavom te sam u poziciji da ne moram prihvatiti ovakve stvari - pojasnila je. 

Najčitaniji članci