Show

Komentari 204

Predizborna pomutnja: Bačić u tangicama, Badrić u kupaćem

Predizborna pomutnja: Bačić u tangicama, Badrić u kupaćem

Lille je u prvi plan, po običaju, stavila bujnu stražnjicu, a u objavi napisala samo srce i hashtagove #nikadphotoshop #istasiglas. Istu fotku podijelila je još dva puta na Instagram storyjima

Pjevačice Lidija Bačić (35) i Nina Badrić (48) odlučile su se za vrijeme izbornog vikenda počastiti odmorom, a s pratiteljima na Instagramu podijelile su gdje i kako uživaju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, pjevačice su pozirale u kupaćim kostimima uz more i jaccuzi, a njihove fotke oduševile su fanove.

Lille je u prvi plan, po običaju, stavila bujnu stražnjicu, a u objavi napisala samo srce i hashtagove #nikadphotoshop #istasiglas. Istu fotku podijelila je još dva puta na Instagram storyjima.

Poznato je da se pjevačica vrlo često na svojim društvenim mrežama pohvali polugolim fotkama u badiću, a za posebne prilike snimi i kratak videozapis. 

S druge strane, pjevačica Nina je u objavi  pohvalila grad i hotel u kojem odsjeda, a zatim i proizvod za njegu koji koristi tijekom odmora. 

Pjevačica se u pomalo sramežljivoj pozi fotkala pokraj jacuzzija. U istom nizu stavila je i fotku prozivoda koji koristi za opuštanje, a čiji je učinak opisala u objavi. 

Podsjetimo, Badrić je 2020. godine na ljeto šokirala javnost svojim novim izgledom. Pjevačica je tijelo u samo godini dana uspjela dovesti do savršenstva, a od tada na Instagram ponosno postavljala fotke u bikiniju. 

Najčitaniji članci