Obavijesti

Show

Komentari 24

Lidija Bačić pokazala trbuh i istaknula dekolte za Helloween

Lidija Bačić pokazala trbuh i istaknula dekolte za Helloween
14

Iako je otkrila da joj Noć vještica ništa ne predstavlja, Lidija je odjenula crveno-crnu kombinaciju za druženje s poznatim domaćim ljepoticama uoči 'najstrašnije noći'

VIDEO

Ana Begić, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Lidija Bačić, Alka Vuica, Ivana Delač Đolo, Antonija Gogić, Ivana Ergić, Nina Slamić Gudeljević, Ivana Mišura, Nikolina Miletić te Nives Polovina Barun okupile su se u zagrebačkom frizerskom salonu gdje su provele tematsku večer i to, naravno, uoči najstrašnije noći u godini. 

Domaće ljepotice prije nikada nisu slavile Halloween niti rezbarile bundeve, ali im je to  tek nedavno ušlo u naviku. 

Ana Begić kaže da Noć vještica uopće nije bila popularna dok je ona odrastala. - Kasnije sam Halloween s frendicama provodila u klubovima, naravno kostimirana. Moja kćerkica Lana je prošle godine bila jako uzbuđena oko bundeva jer je bila pozvana na party tako da ćemo to svakako ove godine ponoviti - ističe glumica. 

Barbara Nola kao djevojčica nije niti znala što je to. - 'Mislila sam da su to neke američke maškare na kojima svi žele biti čudovišta. Tek prije desetak godina me moja kći natjerala da rezbarim bundeve i to nije ispalo baš kao na filmu, ali nama su bile posebne. S njom sam osmišljavala i razne mumije, vještice i zombije u koje se ona maskirala - otkrila je Nola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U djetinjstvu  Ecije Odjanić  također Halloween nije bio popularan ali zato sad s djecom redovno kupuje bundeve. - Izrađujemo ih i radimo čudovišta, maskiramo se u razna opaka stvorenja'', kaže glumica. 

Ivana Delač Đolo  sa sinom rado ukrašava bundeve, a jednu mu je odmah danas i ponijela kući.

Lidiji Bačić danas kao odrasloj osobi taj dan ne predstavlja ništa. '- Isti je kao i svaki drugi. Samo kršćanski blagdani za mene predstavljaju značajnu  vrijednost.  Ali kad sam bila djevojčica, bilo je posve drugačije,  obavezno je bilo maskiranje taj dan i igra sa ostalom djecom - otkrila je pjevačica.

- 'Kad sam bila dijete Halloween se nije slavio. Mi u Rijeci smo maskaranje povezivali  s vremenom poklada kada bi se oblačili u vještice i  između ostalog bi išli od stana do stana što se radi i danas.  Neke prve asocijacije na Noć vještica su svakako horori  i razlog za izlazak, ali to shvaćam kao još jedan razlog za smijeh i zabavu - kaže glumica Ana Vilenica. .


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama