Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Lidija Bačić željela ulogu u filmu, a dospjela je u sapunicu

GLUMICA LILLE Bačić je željela raditi u Hollywoodu, ali su je angažirali u reklami koja podsjeća na meksičke serije. Za Hollywood se priprema tako što ne propušta ni jedan film

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
45 komentara

Znam što hoću i zato za mene vrijedi uzrečica ‘I’ll be back!’, obećala je Lidija Bačić (32) lani u lipnju. Pjevačica nam je nakon uloge u seriji 'Počivali u miru' otkrila kako ozbiljno razmišlja o glumačkoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197275 / ]

- Želim glumiti tajnu agenticu. Ali ne neku površnu ulogu, nego poput Jodie Foster u filmu ‘Kad jaganjci utihnu’ - rekla nam je tad Lidija.

SATIRIKON Tajno dopisivanje Ave, Cigija, Seve: Šta je život nego plastika

Međutim, umjesto uloge u holivudskom filmu, pjevačicu su angažirali u reklami. Ipak, donekle joj se 'posrećilo' pa scenarij reklame u kojoj glumi podsjeća na scenu iz neke od poznatih meksičkih sapunica.

Foto: Youutbe

- Dečko mi se odselio kod sestrične pa otišao s njezinim mužem. Neki dan me zove jer se želi vratiti. Ja čekam dijete s njegovim bratom, a on ima dijete s mojom sestričnom - povjerava se Bačić prijateljici, koju glumi Csilla Barath Bastaić (36), u dramatičnoj sceni reklame.

PLANET LILLE SHOW Kreće reality Lidije Bačić: Želi pomoći mladim glazbenicima

Za Hollywood se, kaže, priprema tako što ne propušta ni jedan film koji se prikazuje u kinima.

Hoće li joj uloga u reklami pomoći u ostvarivanju snova, Lille obožavateljima nije otkrila, ali im svojim reality showom želi pomoći da ispune svoje. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Naši partneri pišu
Message