Obavijesti

Show

Komentari 7

Liječnik je odgodio mirovinu zbog trudnoće K. Middleton

Liječnik je odgodio  mirovinu zbog trudnoće K. Middleton
7

Dvorski ginekolog Marcus Setchell (69) liječio je kraljicu Elizabetu II., porodio princezu Dianu, a sad se brine o vojvotkinji. Na raspolaganju joj je cijele dane i noći

VIDEO

Posljednji radni dan trebao mi je biti prošle zime, ali kad me nazvao princ William i molio me da pratim Kateinu trudnoću, ostao sam u bolnici, kaže Marcus Setchell.

Ginekolog, koji će u listopadu proslaviti 70. rođendan, Kate Middleton (31) na raspolaganju je u svako doba dana i noći. Vojvotkinja će do sredine mjeseca roditi prvo dijete, a Setchell se brinuo o njoj kad je u prvom tromjesečju zbog čestih mučnina završila na infuziji.

- Kraljevska obitelj mi je obilježila život. Zakleo sam se da će mi ovo biti posljednji porođaj u karijeri, ali ako William i Kate budu htjeli imati još djece, vratit ću se iz mirovine kako bih im pomogao da dođu na svijet - smije se Marcus. Vremešni ginekolog liječio je kraljicu Elizabetu II. (87) od 1990. do 2008., a u njegovoj bolnici pokojna princeza Diana rodila je sinove Williama (31) i Harryja (28). 

Vojvotkinju Kate u bolnici St. Mary u Londonu već čeka luksuzni apartman. Prirodni porođaj, na kojemu vojvotkinja inzistira, ondje stoji 44.000 kuna. U iznos je uračunato samo jedno noćenje u bolnici. Za carski rez treba izdvojiti čak 56.500 kuna. Svako dodatno noćenje Kate će platiti 13.200 kuna.

Opsadno stanje

Iako je do termina porođaja ostalo 10-ak dana, fotografi su okupirali parkiralište ispred bolnice. Donijeli su stolce i spavaju na ulici.

U sigurnim rukama

Ako porođaj prođe u najboljem redu, Kate će u bolnici morati ostati najmanje tri dana. Apartman i porođaj stajat će je 70.000 kuna.

Uzor u odgoju im je pokojna Diana

Ne trebaju mi dadilje. Sama ću grijati bočice, mijenjati pelene, buditi se noću i uspavljivati bebu, a sigurna sam da će mi William u svemu pomagati, kaže Kate Middleton (31).

Otkad se zaljubila u princa, vojvotkinja od Cambridgea, koja se rodila kao pučanka, ponavlja da bi voljela biti barem upola dobra majka kao što je Williamu i Harryju bila princeza Diana.

- Imala sam normalno djetinjstvo. To želim i svojoj djeci - kaže Kate. Iako ima kraljevske privilegije, Kate se priklonila modernom, a ne tradicionalnom odgoju.

- Pokojna Diana bila je prva žena u dinastiji koja je dojila. Vodila je dečke u školu i dolazila po njih. Kritizirali su je, ali ona nije marila. Kate želi biti poput nje - kažu prijatelji. Princ se složio s njezinim odgojnim metodama.

- Nije mi nedostajalo ljubavi i nisam bio izoliran kao druga kraljevska djeca - rekao je William. Dodao je da će, kad beba dođe iz rodilišta, zaposliti kućnu pomoćnicu kako bi Kate i on mogli biti s djetetom.

Uoči rođenja kraljevske bebe londonski muzej izložio je tradicionalnu obuću i odjeću koju su prije više od sto godina nosili mali prinčevi i princeze.

Charles (64) i supruga Camilla (65) divili su se kostimima i maskama iz serije “Doktor Who”, a mlađi princ Harry (28) tulumario je na kultnom festivalu Glastonbury.

Dok tisuće obožavatelja kraljevske obitelji iz svih krajeva svijeta putuje u London kako bi vidjeli Kate i bebu kako izlaze iz bolnice, budući djed, princ Charles, pobjegao je iz grada. Sa suprugom je otišao na izlet u Cardiff. Razgledao je set omiljene znanstveno-fantastične TV serije.

Dok se princ William priprema za dvotjedni rodiljni dopust u ratnom zrakoplovstvu, njegov mlađi brat Harry s prijateljima je divljao na glazbenom festivalu.

Na što su se kladili Englezi

Navijaju za djevojčicu

Poslije Williama i Harryja, očito je vrijeme za curicu.

Sviđa im se Alexandra

Na drugome mjestu su Charlotte ili Victoria, a imena po princezi Diani i kraljici Elizabeti su treća. Kod dječaka vodi ime George. 

Bit će na majku

Mršava Kate vjerojatno će roditi bebu od 3 do 3,6 kilograma. 

Crna nema nikakve šanse

Najviše kladioničara misli da bi prijestolonasljednik trebao biti smeđi ili plavi. 

Finci dali zaštitu kraljevskom paru

Toplo nas je dirnuo dar finske Vlade i osjećamo se počašćenima što su nas se sjetili, rekao je princ William (31). Budućeg tatu očarao je paket iz hladne baltičke države koji je stigao na adresu Kensingtonske palače. Uz preslatku odjeću za bebe, princ i supruga Kate Middleton (31) dobili su i crvene kondome.

Britanske medije zbunila je ova neočekivana finska gesta. Pitaju se žele li možda poručiti kraljevskom paru koji očekuje bebu sredinom srpnja da više ne prave djecu. Najviše ih zanima kako su pogodili veličinu prinčeva ponosa na koji navlači zaštitu. Ipak, objašnjenje je uslijedilo. Naime, finska Vlada svim budućim mamama u državi šalje pakete u kojima se nalaze i kondomi. Ne da bi ih upozorili na prenapućenost Zemlje, nego podsjetili da siguran seks glavu čuva. Isti dar su lani dobili švedska princeza Victoria (35) i princ Daniel (39) dok su čekali curicu Estelle (1). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu