Obavijesti

Show

Komentari 69

Lijepe finalistice: Mi smo seksi ratnice, nismo vulgarne cure

Lijepe finalistice: Mi smo seksi ratnice, nismo vulgarne cure
1

Anđela i Martina za svoje najjače adute ističu ambicioznost i samouvjerenost. Djevojke nemaju ništa protiv estetskih operacija, ali nemaju želju ništa mijenjati na sebi

VIDEO

Umjetnički fotograf Boris Štajduhar razodjenuo ih je i fotografirao kao moderne ratnice. Predstavljamo vam naše sljedeće dvije kandidatkinje. Anđela Šimac (20) prijavila se zbog novog iskustva, a čast joj je što se našla u top deset djevojaka.

- Snimanje je bilo jako profesionalno. Treba znati razliku između seksi djevojke i one vulgarne - kaže Sinjanka. Za svoje adute izdvaja samouvjerenost i ambicioznost, a što se tiče izgleda, kosu i orijentalni izgled.

- Zadovoljna sam svojim tijelom i nemam želju ništa mijenjati - kaže finalistica. Dodaje kako nema ništa protiv estetskih operacija, ako će se netko bolje osjećati. Trenutačno se bavi fotomodelingom i fokusirana je na snimanja u inozemstvu. Dalmatinka slobodno vrijeme provodi s najbližima, a obožava putovanja i odlaske na jahanje.

- Imam dečka, nogometaš je - kaže Anđela. Dodaje da dobiva poruke na društvenim mrežama, ali ne odgovara jer ne voli virtualna upoznavanja. Životni uzor joj je majka, a najveća želja putovanje u New York.

- Planiram upisati fakultet i raditi izvan granica - zaključuje Sinjanka. Druga finalistica Martina Djaković (20) kaže da se bez problema razgolitila jer je snimanje bilo u opuštenoj atmosferi. Vrbovčanka smatra da su njezini najveći aduti samopouzdanje te lijepa kosa i oči.

- Za sada ne bih mijenjala ništa na sebi, ali tko zna - kaže Martina, koja se bavi manekenstvom. Voli putovati, a želja joj je otići u Milano. Voljela bi upisati studij i raditi izvan Hrvatske. S kilažom nema problema, a liniju održava redovitim treninzima i zdravom prehranom.

Anđela je u vezi s nogometašem

Crnka voli muškarce koji su komunikativni, ambiciozni i drže do sebe. Odbijaju je sebični i umišljeni tipovi. U vezi je s nogometašem.

Martinu privlači čvrst karakter

Vrbovčanka ne želi reći u koga je zaljubljena, ali je već neko vrijeme u vezi. Privlače je dečki dobrog izgleda i čvrstog karaktera.

 

Sve o ovom izboru možete pratiti na 24sata.hr i Facebook stranici ‘24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga