Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
43 komentara

Lile u karanteni: 'Zalihe vina već se troše. Fale mi koncerti'

Atraktivna Splićanka ne gubi vrijeme u karanteni pa je u stanu snimila spot za pjesmu 'Bježimo iz grada'. Vrijedna Lidija je čak i sama montirala video jer je htjela pokazati da se može raditi i u uvjetima izolacije

Foto: Instagram
43 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

Pjevačica Lidija Bačić (34) požalila se na društvenim mrežama kako teško podnosi samoizolaciju. U deset točaka opisala je kako izgledaju njezini dani za vrijeme pandemije korona virus. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Priznala je kako joj nedostaju kave, sastanci, koncerti... Otkrila je i kako joj se zalihe vina lagano troše, a u izolaciji sluša Oliverove pjesme. 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sa svojim pratiteljima podijelila je i da sanja ljeto i sunce te kako od kreveta do kuhinje ima točno 32 koraka.

- Stožer je danas na pressici uskladio outfit. Putovala bih. Ok, bilo je zabavno i poučno, ali kada će kraj? Kada će koncert - napisala je Lidija na svom Instagram profilu. 

Foto: PROMO

Atraktivna Splićanka ne gubi vrijeme u karanteni pa je u stanu snimila spot za pjesmu 'Bježimo iz grada'. Vrijedna Lidija je čak i sama montirala video jer je htjela pokazati da se može raditi i u uvjetima izolacije.

Foto: PROMO

Splićanka kaže da je na ovaj način htjela ljudima skratiti sate u izolaciji i podsjetiti ih da život nije stao te da moraju svi biti pozitivni i brinuti se jedni za druge, ali i ostati živi te kreativni. Osvrnula se i na sam sadržaj novog singla.

- Tekst govori o načinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način kako smo svi voljeli i htjeli. Iz perspektive karantene, ova pjesma zvuči prilično irealno, a nastala je nekoliko mjeseci prije ove svjetske krize i bila je realni osvrt na svijet i ljubav - priča Lidija.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives u karanteni: 'Pomalo već i uživam u ovoj zapuštenosti...'

Naši partneri pišu
Message