Obavijesti

Show

Komentari 3

Lindsay Lohan će u samici provoditi 23 sata na dan

Lindsay Lohan će u samici provoditi 23 sata na dan
4

Lindsay Lohan počela je služiti 90-dnevnu kaznu jer je prekršila uvjetnu kaznu iz 2007. godine za vožnju u pijanom stanju. Priređen joj je doček...

VIDEO

Volim te, Lindsay, rekao je glumičin otac Michael Lohan (50) dok su je policajci odvodili u zatvor u Lynwoodu u Kaliforniji. Lindsay Lohan (24) u utorak je počela služiti 90-dnevnu kaznu jer je prekršila uvjetnu kaznu iz 2007. godine za vožnju u pijanom stanju. Problematičnoj glumici zatvorenice su pripremile doček. Dok je oblačila narančasti kombinezon, vikale su joj da je vole i da ih se ne boji.
- Iako je izgledala smireno, vidjelo joj se na licu da je plakala - kazala je Tiffany Hawes, koju su pustili iz zatvora kad je Lohan ulazila. Dodaje da je glumici pomoglo ohrabrenje drugih zatvorenica. Iako je slavna i bogata, nije izbjegla detaljno pretraživanje tijela i odjeće što je standardni dio procedure pri ulasku u zatvor. Olakšavajuća je okolnost da će umjesto 90, vjerojatno odslužiti samo 14 dana kazne. Ovo nije prvi put da je završila iza rešetaka. U 2007. bila je zatvorena 84 minute jer je vozila pijana. Lohan neće dijeliti ćeliju sa zatvorenicom nego će biti u samici od devet kvadrata’. Kako bi bila sigurnija, 23 sata na dan bit će u izolaciji.
- Sve će je se zatvorenice htjeti dočepati jer će se proslaviti ako je ozlijede - izjavila je nedavno prostitutka Tamara Haley, koja je osuđena zbog posjedovanja heroina. Ona upozorava biseksualnu Lindsay na lezbijske bande koje haraju u zatvorima.
- Žene grabe jedna drugu poput životinja kad ih zaštitari ne gledaju - kaže Tamara.

PARIS U ZATVORU PLAKALA, CVILILA I ZAZIVALA MAJKU
Bogata nasljednica 2007. godine provela je 45 dana u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne za vožnju u pijanom stanju. Paris Hilton (29) služila je kaznu u istom zatvoru u kojem je trenutačno i Lindsay Lohan. Paris je u zatvoru stalno plakala i jedva je izdržala boravak u ćeliji sa zahodom.

LINDSAY ISPRED SUDA DOČEKALI OBOŽAVATELJI
Na transparentu je pisalo 'oslobodite Lindsay', a jedan obožavatelj na posrnulu glumicu bacao je konfete. Ispred suda u Los Angelesu dočekali su je fotoreporteri i obožavatelji. Ispred sudnice bili su i Lindsayini roditelji Michael i Dina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin