Show

Komentari 17

Litva je i dalje favorit, Albina je na 26. mjestu, a Srbija na 37.

Litva je i dalje favorit, Albina je na 26. mjestu, a Srbija na 37.

Na popisu se nalazi 41 država i ovo su tek prve pretpostavke. Nesumnjivo je da će se stanje promijeniti kako se bude bližilo natjecanje te kada se saznaju sve pjesme ovogodišnjeg Eurosonga

Kladionice za ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu su otvorene. Iako još nisu poznate sve pjesme koje će se natjecati, već danima najveće šanse za pobjedu, prema kladionici, ima Litva s pjesmom 'Discoteque' glazbene skupine The Roop.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina Grčić ide na Eurosong

Njihova šansa za pobjedu iznosi 11 posto.

Odmah za petama, s 9 posto, nalazi se Island s pjesmom 'Think About Things' koju pjevaju Daði & Gagnamagnið. U prvih pet nalaze se još Bugarska, Švedska i Rusija. 

Hrvatska predstavnica Albina Grčić (22) s pjesmom 'Tick-Tock' je, još od proglašenja pobjednika Dore 2021., na 26. mjestu. 

 

Na popisu se nalazi 41 država i ovo su tek prve pretpostavke. Nesumnjivo je da će se stanje promijeniti kako se bude bližilo natjecanje te kada se saznaju sve pjesme ovogodišnjeg Eurosonga.

Srbija je još prošle godine najavila kako će ženska grupa Hurricane, koja ih je prošle godine trebala predstavljati na Eurosongu prije nego se natjecanje otkazalo, pjevati ove godine u Rotterdamu. One su trenutačno na 37. mjestu. Na zadnjem mjestu, prema kladionici, nalazi se Albanija s pjesmom 'Karma' pjevačice Anxhele Peristeri. 

Najčitaniji članci