Show

Komentari 0

Liz Hurley oprostila se od bivšeg partnera: 'Imat ću važna i divna sjećanja na dragog čovjeka...'

Liz Hurley oprostila se od bivšeg partnera: 'Imat ću važna i divna sjećanja na dragog čovjeka...'

Zajedno su dobili i sina Damiana (18), a Steveova smrt shrvala je i njegovu nekadašnju partnericu. Elizabeth se na društvenim mrežama oprostila od tragično preminulog biznismena i filmskog producenta.

Američki biznismen i filmski producent Steve Bing tragično je preminuo u 56. godini, prenijeli su u jutarnjim satima utorka brojni inozemni mediji. U vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa Bing se nije osjećao dobro, a od ranije se borio s depresijom. 

Bingova cijela obitelj svojedobno se pojavila na Forbesovoj listi u prvih 400 najbogatijih Amerikanaca, a u trenutku Steveove smrti, njegova vrijednost imovine procijenjena je na 590 milijuna dolara. Uz posao s nekretninama bavio se i filmskom produkcijom, a u središte pozornosti je došao nakon što je započeo vezu s glumicom i manekenkom Elizabeth Hurley (55).

Zajedno su dobili i sina Damiana (18), a Steveova smrt shrvala je i njegovu nekadašnju partnericu. Elizabeth se na društvenim mrežama oprostila od tragično preminulog Binga. 

- Ovo je užasan završetak. Naše zajedničko vrijeme bilo je sretno i objavljujem ove fotografije jer su to, iako smo prošli kroz neka teška vremena, važna i divna sjećanja na dragog i dobrog čovjeka. U prošloj godini ponovno smo se zbližili - napisala je Hurley i dodala kako je beskrajno tužna te da se sa Steveom posljednji put čula za sinov 18. rođendan. 

Najčitaniji članci