Obavijesti

Show

Komentari 26

Ljepotica i zvijer. Hrgović nakon pobjede o Marineli: 'Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo!'

Ljepotica i zvijer. Hrgović nakon pobjede o Marineli: 'Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo!'
8

Filip je svoju emotivnu stranu otkrio u subotu, ali i puno ranije. Svojoj boljoj polovici je u studenom 2020. čestitao rođendan na vrlo romantičan način. Osim što joj je poklonio veliki buket crvenih ruža, odveo ju je na let

Boksač Filip Hrgović (30) pokazao je u subotu onu svoju emotivniju stranu. Nakon što je jednoglasnom pobjedom sudaca pobijedio Kineza Zhileija Zhanga (39), posvetio je slavlje svojoj voljenoj supruzi Marineli i ocu Peri. Nije štedio na lijepim riječima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom! - rekao je Hrgović nakon meča i još jednom dokazao koliko voli svoju Marinelu.

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - King Abdullah Sport City Stadium

Atraktivna Marinela supruga često prati uživo na mečevima i daje mu posebnu energiju te podršku. U početku je, baš kao i mnogi sada, mislila da je Filip grub te da u njemu nema baš nekih osjećaja. No, ubrzo je shvatila da je dobar, pažljiv i zanimljiv. Filip je svoju emotivnu stranu otkrio u subotu, ali i puno ranije. Svojoj boljoj polovici je u studenom 2020. čestitao rođendan na vrlo romantičan način. Osim što joj je poklonio veliki buket crvenih ruža, odveo ju je na uzbudljiv let helikopterom.

- Moja supruga, moja stijena! Najdraža moja ljubavi, sretan ti rođendan - napisao je emotivno tada ispod fotografija i videa.

'Tata, ovo je za tebe! I za moju prelijepu ženu. A Zhang je u zadnjim rundama samo stajao'
'Tata, ovo je za tebe! I za moju prelijepu ženu. A Zhang je u zadnjim rundama samo stajao'

Par se zna još iz djetinjstva jer su oboje odrasli u Sesvetama. Tamo su se i zaljubili, a spojila ih je ljubav prema sportu. Hrgovićeva draga trenira odbojku pa oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje. Slavni boksač rekao je jednom prilikom da Marinela zna njegov tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava njegovim obvezama.

- Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je svojedobno Hrgović.

Nakon šest mjeseci veze, 1. lipnja  2019., izrekli su sudbonosno 'da' u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama, a o njezinoj raskošnoj vjenčanici dugo vremena se pričalo. Mladenka je tada blistala u dugoj vjenčanici s čipkom i velom, a u rukama je nosila veliki buket ruža. Filip je za kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić.