Show

Komentari 0

Ljepotice i genijalci: 'Tko zove na spoj, taj treba platiti račun'

Ljepotice i genijalci: 'Tko zove na spoj, taj treba platiti račun'

Natjecatelji showa 'Ljepotice i genijalci' komentirali su muško ženske odnose, adute žena u zavođenju i prve spojeve. Da im financije nisu bitne, složile su se djevojke, dok se genijalac pak poziva na bonton...

O tome da li muškarac mora biti financijski potkovan, ljepotice su imale jasne odgovore. Ena Čobanov kaže da je njoj to najmanje bitno, iako ne bi tolerirala da ona mora nekog sponzorirati. 

- U redu ako on nema trenutno posao, ali netko tko ne traži posao i nema nikakav cilj u životu, to stvarno ne bih tolerirala - pojasnila je ljepotica Ena za InMagazin.

Drugoj ljepotici Nicol pak nije bitno da je frajer potkovan, ali joj je bitno da ima želju biti uspješan. 

- Nije bitno čime se bavi, ali jest da nastoji u tome biti najbolji što može - inzistira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Da bi dobile od muškaraca ono što žele, žene često posežu za najjačim adutima, dok Nicole tvrdi kako su žene ljepši spol i imaju pogled i osmijeh, a dečki pak uglavnom drže gard, tako da trebaš kopat da bi on pokazao što drugo. 

- Žene se doista mogu služiti kojekakvim metodama da dobiju od muškarca što žele. Iskreno, ja nisam pobornik toga, nisam nikakva feministica, ali mislim da ljudi koji su zdravi, s dvije zdrave ruke i noge, mogu sebi bilo što omogućiti - smatra Ena.

Nelagodniji trenutak spoja može biti i plaćanje računa. Neugodnost je doživjela i Nicol kada je izašla s dečkom koji je zaboravio novčanik na večeri. 

- Izašla sam s jednim dečkom i zaboravio je novčanik i izašla sam opet. Platila sam ja i, uredu, nije tako strašno - priča ljepotica. 

Genijalac Luka Deranja se poziva na bonton u takvim nerješivim situacijama pa kaže: 

- U bontonu piše da bi račun trebala platiti osoba koja je zvala na taj spoj - objasnio je Luka. 

Deranja je osvojio srce djevojke i ne vjeruje da je time razočarao obožavateljice.

- Imam djevojku, da. Ma nisu obožavateljice razočarane, ne znam tko bi drugi mene htio -  šali se genijalac. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Najčitaniji članci